Αναζήτηση Ιστότοπων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε ιστότοπους σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Χρήσιμοι Ιστότοποι
Τρέχοντα
Τελευταία Θέματα Forums
Η Ατζέντα της Ημέρας
Πέμπτη
19
Μαΐου
† Πατρικίου Προύσης, Μενάνδρου, Πολυαίνου και Φιλεταίρου, Θεοτίμης
Παγκόσμια Ημέρα: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας
Χρήμα/Οικονομία
Ισοτιμία Δολλαρίου/Ευρώ:
1.0525$ | 0.9501€
Τα δεδομένα του καιρού ανανεώνονται κάθε μία ώρα και τα υπόλοιπα κάθε 15 λεπτά.

Χρήσιμοι Ιστότοποι

Όλοι οι ιστότοποι :: Κατηγορία: Κ » Κέντρα
Βρέθηκαν 10 ιστότοποι σε 1 σελίδα
 (Σελίδα 1 από 1 σελίδα)

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης και Δημ. Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες -Ο Σωτήρ-
Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ «Ο ΣΩΤΗΡ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας που δημιουργήθηκε από ορισμένους εξειδικευμένους επιστήμονες και το Σωματείο γονέων παιδιών με αναπηρία «Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ο ΣΩΤΗΡ».
Συστήθηκε από αδήριτη ανάγκη, προκειμένου να δοθεί διέξοδος στο δικαίωμα της συνέχισης της επιμόρφωσης και κατάρτισης των παιδιών – Α.με.Α, καθώς επίσης και στην αυτόνομη διαβίωση τους , αφού άλλη εναλλακτική λύση δεν υπήρχε στη Θεσσαλονίκη, η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερη ελλειμματική σε τέτοιου είδους δομές παροχής κοινωνικής φροντίδας.
Σκοπός του Κέντρου σύμφωνα με το καταστατικό είναι η ειδική και κοινωνική αγωγή, επαγγελματική κατάρτιση, κοινωνική ενσωμάτωση, προστατευμένη διαβίωση των ατόμων με αναπηρίες.
Ο φορέας στεγάζεται και λειτουργεί μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης από την αρχή της λειτουργίας του έως σήμερα. Οι λόγοι για τη λειτουργία του φορέα μέσα στην πόλη υπαγορεύτηκαν από την κρατούσα αντίληψη ότι οι δομές των Α.με.Α πρέπει να είναι μικρές και ευέλικτες και μέσα στην τοπική κοινωνία, γιατί έτσι έχουμε δύο πλεονεκτήματα, αφενός την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας απέναντι στις ευπαθείς αυτές ομάδες, αφετέρου την καλύτερη κοινωνική ενσωμάτωση των ΑμεΑ, γιατί με την καθημερινή τους επικοινωνία, προσαρμόζουν την συμπεριφορά τους με αυτήν της τοπικής κοινωνίας και έτσι επέρχεται καλύτερα το στοιχείο της αλληλοαποδοχής.
.. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, στην κατηγορία: Κ :: Κέντρα, επισκέψεις: 1714
Κέντρο Ειδικών Λοιμώξεων
Καλώς ήλθατε στη σελίδα του Γραφείου Νοσοκομειακών Λοιμώξεων Μικροβιακής Αντοχής & Στρατηγικής Χρήσης Αντιβιοτικών του Κ.Ε.Ε.Λ. Περιοδικό για το κοινό, Επιστημονικά ?ρθρα, Tμήμα εκπαίδευσης, Γραφείο επιδημιολογίας, Γραφείο δημοσίων σχέσεων, Τμ. Επιδημιολογικής Επιτήρησης, Τμ. Παρέμβασης σε Χώρους Υγείας, HIV/AIDS, SARS. - .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Κ :: Κέντρα, επισκέψεις: 796
Εθνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών
Tο νεοιδρυθέν κέντρο Θαλάσσιας Έρευνας (EΛKEΘE), με εγκαταστάσεις σε διαφορετικούς χώρους, ιδρύθηκε για να συντονίσει την κρατική χρηματοδοτούμενη θαλάσσια έρευνα στην Eλλάδα. Aπό την ίδρυσή του, με Kυβερνητικό Διάταγμα της 3 Iουνίου 2003, το κέντρο λειτουργεί με ενιαία διοικητική δομή. Tώρα τα Eρευνητικά Iνστιτούτα του EKΘE και του IΘABIK μαζί με τους σταθμούς έρευνας πεδίου έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους καθώς και τις ερευνητικές τους δυνατότητες. - .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Κ :: Κέντρα, επισκέψεις: 795
Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης των Ατυχημάτων σε Παιδιά και Νέους (ΚΕΠΠΑ)
Το Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης των Ατυχημάτων σε Παιδιά και Νέους (ΚΕΠΠΑ), ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1991, ύστερα από πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Το ΚΕΠΠΑ λειτουργεί υπό την επιστημονική εποπτεία του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Κ :: Κέντρα, επισκέψεις: 870
Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης
Πιστοποίηση Κέντρων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και Εξειδικευμένων Κέντρων Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης για άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ) και απεξαρτημένα ή υπό απεξάρτηση άτομα Παρακολούθηση και Αξιολόγηση Πιστοποιημένων Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), Τήρηση Μητρώου Εκπαιδευτών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.), Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.), Τήρηση Μητρώου Στελεχών Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (ΣΥΥ), Πιστοποίηση Στελεχών Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (ΣΥΥ), Πιστοποίηση Προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Κ :: Κέντρα, επισκέψεις: 788
Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων
Η δια βίου μάθηση αποτελεί σήμερα επιτακτική ανάγκη προκειμένου τα άτομα να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της κοινωνικής, επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Η Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Γ.Γ.Ε.Ε.) είναι ο εθνικός επιτελικός φορέας που σχεδιάζει, συντονίζει και υποστηρίζει προγράμματα και δράσεις στον τομέα της δια βίου μάθησης. Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το έργο «Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων» (Κ.Ε.Ε.). .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Κ :: Κέντρα, επισκέψεις: 813
Κέντρο Πρόληψης Εξάρτησης και Αγωγής Υγείας
Κέντρο Πρόληψης Εξάρτησης και Αγωγής Υγείας... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Κ :: Κέντρα, επισκέψεις: 1029
Ελληνικό κέντρο Βιότοπων και Υγρότοπων
Το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) έχει τις ρίζες του στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας του οποίου διετήρησε τις αρχές και το πνεύμα. Ιδρύθηκε, ως παράρτημα του Μουσείου με έδρα τη Θέρμη του Νομού Θεσσαλονίκης, το 1991, με χρηματοδότηση της Ευρωπαικής Ένωσης και του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση, ύστερα από πρόταση του ελληνικού κράτους. Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται εντός του Αγροκτήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ΕΚΒΥ διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Νίκη Γουλανδρή. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Κ :: Κέντρα, επισκέψεις: 832
Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού
Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Κ :: Κέντρα, επισκέψεις: 1055
Κέντρα Εξυπητέτησης Πολιτών
Κέντρα Εξυπητέτησης Πολιτών... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Κ :: Κέντρα, επισκέψεις: 744