Αναζήτηση Ιστότοπων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε ιστότοπους σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Χρήσιμοι Ιστότοποι
Τρέχοντα
Τελευταία Θέματα Forums
Η Ατζέντα της Ημέρας
Τρίτη
15
Ιουνίου
† Αμώς προφήτου, Αχαϊκού, Δουλά και Νερσή μαρτύρων
Γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία
Παγκόσμια Ημέρα: Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου
Χρήμα/Οικονομία
Ισοτιμία Δολλαρίου/Ευρώ:
1.2112$ | 0.8256€
Τα δεδομένα του καιρού ανανεώνονται κάθε μία ώρα και τα υπόλοιπα κάθε 15 λεπτά.

Χρήσιμοι Ιστότοποι

Όλοι οι ιστότοποι :: Κατηγορία: Π » Παιδικές κατασκηνώσεις
Βρέθηκαν 10 ιστότοποι σε 1 σελίδα
 (Σελίδα 1 από 1 σελίδα)

Sportcamp Α.Ε.
Το κέντρο άθλησης και αναψυχής SPORTCAMP στο Λουτράκι, διοργανώνει για όλους τους λάτρεις της φύσης και της άθλησης, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, ποιοτικές και άριστα σχεδιασμένες ημερήσιες και διήμερες αποδράσεις, με σκοπό να προσφέρει σωματική υγεία, τη χαρά της ανακάλυψης, την περιπέτεια, την καλλιέργεια της ομαδικότητας και την ικανοποίηση της ανάγκης φυγής από την καθημερινότητα και το άγχος με τρόπο εύκολο, οικονομικό και απόλυτα ασφαλή. Το κέφι, η καλή και ποιοτική παρέα, οι ξεχωριστές δραστηριότητες για γκρουπ όλων των ηλικιών (παρέες, συλλόγους, εταιρείες και οικογένειες) είναι τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τις μοναδικές εξορμήσεις μας στη φύση... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδικές κατασκηνώσεις, επισκέψεις: 1619
Olympia Camp
Σε μια κοινωνία παγκοσμιοποιημένη, τρομοκρατημένη και περιβαλλοντικά τραυματισμένη, η νεολαία μας αποτελεί τη χρυσή και ελπιδοφόρα εφεδρεία για ένα καλύτερο κόσμο. Η αποδοτικότερη και ασφαλέστερη επένδυση όλων των χωρών του ταλαιπωρημένου πλανήτη γή είναι οι νέοι μας, που πρέπει να ανατραφούν και να μεγαλώσουν σε συνθήκες ηρεμίας, ασφάλειας και σεβασμού των διαχρονικών αξιών. Το τρίπτυχο των βασικών προϋποθέσεων που πρέπει να τους προσφέρουμε, προκειμένου να ανθίσουν και όταν έρθει η ώρα να προσφέρουν πλούσιους καρπούς στο κοινωνικό σύνολο είναι: ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ -ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδικές κατασκηνώσεις, επισκέψεις: 775
Mountain Camp
Οι παιδικές κατασκηνώσεις με τον διακριτικό τίτλο "MOUNTAIN CAMP" βρίσκονται στον Αμάραντο Καλαμπάκας, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στη μαγευτική περιοχή Ασπροποτάμου. Μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους προστατευόμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη Natura 2000. Πρόκειται για έναν οικισμό 15 στρεμμάτων με μόνιμα παραδοσιακά κτίρια, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλει, τένις κ.α. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδικές κατασκηνώσεις, επισκέψεις: 1054
Milias Camps
Από το 1986, πρωτοπόροι στον Ελληνικό χώρο, χαιρόμαστε τα σπορ και τη φύση με τους μαθητές μας. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδικές κατασκηνώσεις, επισκέψεις: 830
Kinderland
In 1964, we envisioned a wonderful summer camp for children...thus, the birth of Camp Kinderland!!! Παιδικά κάμπινγκ στο Κάλαμο... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδικές κατασκηνώσεις, επισκέψεις: 805
Happy Days
Μα η ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι πάντα εκεί στο Βατοπέδι Χαλκιδικής μέσα σε πανύψηλα δέντρα και δίπλα ακριβώς στη θάλασσα. Οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης αποτελούν μια πλήρη παραμυθένια πολιτεία, όπως ακριβώς τη φαντάζονται τα παιδιά κάθε ηλικίας, μέσα σε πολύ πλούσιο φυσικό περιβάλλον και, το σημαντικότερο όλων, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδικές κατασκηνώσεις, επισκέψεις: 1072
Green Camp
H ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ αποτελεί πρότυπο - πρόταση στο χώρο των κατασκηνώσεων με εκπαιδευτική, οικολογική, ψυχαγωγική και πάνω απ' όλα παιδαγωγική κατεύθυνση. Στοχεύει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε παιδιού, με σεβασμό της ατομικότητάς του και φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες του για εκτόνωση, χαλάρωση, διασκέδαση και απόκτηση νέων εμπειριών. Το GREEN CAMP βρίσκεται στα Λεχαινά Ηλείας (δείτε τον χάρτη) σ'έναν όμορφο καταπράσινο και φιλόξενο χώρο 55 στρεμμάτων που αγγίζει τη θάλασσα. Είναι πλαισιωμένο με άριστες εγκαταστάσεις και άριστη οργάνωση, έτοιμο να χαρίσει στα παιδιά χαρούμενες και αξέχαστες διακοπές !.. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδικές κατασκηνώσεις, επισκέψεις: 954
GoldenHorse
Αγαπητοί Γονείς, Θέλοντας να υπενθυμίσουμε την παρουσία μας στο χώρο που ασχολείται με το παιδί και τις διακοπές του, και να σας ενημερώσουμε για το πώς λειτουργεί και τι προσφέρει το GOLDEN HORSE, σας καλούμε σ' ένα περίπατο στις αισθητικά έξοχες και αρτιότατα εξοπλισμένες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας. Το GOLDEN HORSE είναι κτισμένο σε έκταση 55 στρεμμάτων σε ένα επίπεδο, ήρεμο τοπίο δίπλα σε μία υπέροχη ρεματιά που τις όχθες της σκιάζουν αιωνόβια πλατάνια και λυγαριές. Η απόσταση που μας χωρίζει από την Αθήνα είναι τόσο μεγάλη, ώστε να μας κρατάει .... μακριά από αυτήν, συγχρόνως όμως, τόσο μικρή που μπορείτε εύκολα να μας επισκεφθείτε. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδικές κατασκηνώσεις, επισκέψεις: 727
Delphicamp
Η Παιδική Εξοχή DELPHICAMP λειτουργεί από το καλοκαίρι του 1994 στην περιοχή «Ανεμοκάμπι» στο Γαλαξίδι, Ν. Φωκίδας. Είναι ένα παραδοσιακό κατασκηνωτικό χωριό με πανέμορφη θέα, υγιεινό κλίμα και ευχάριστο περιβάλλον. Η κατασκήνωση παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δέχεται μόνο 150 παιδιά 6 – 14 ετών σε κάθε περίοδο, ώστε να έχει το κάθε παιδί την φροντίδα και προσοχή που χρειάζεται. Στην Παιδική Εξοχή DELPHICAMP τα παιδιά μαθαίνουν καινούργια πράγματα, αποκτούν νέες εμπειρίες, μαθαίνουν τη σημασία της ομαδικότητας και της υπευθυνότητας σε ένα ασφαλές, διασκεδαστικό και φιλικό περιβάλλον... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδικές κατασκηνώσεις, επισκέψεις: 812
Camping Χρυσή Ακτή
Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκουραστούν, να χαρούν, να παίξουν ανέμελα και να διασκεδάσουν με ασφάλεια τα παιδιά, είναι η ομαδική ζωή στην κατασκήνωση. Η παιδική κατασκήνωση είναι ένα άλλου είδους σχολείο, χωρίς πολλές υποχρεώσεις, όπου τα παιδιά μαθαίνουν να παίρνουν πρωτοβουλίες μέσα από το παιχνίδι όπου με τη σωστή κατεύθυνση των έμπειρων στελεχών μας διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους, καλλιεργούν το χαρακτήρα τους, μαθαίνουν να αυτοεξυπηρετούνται και να ζουν αρμονικά σε ομάδες. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδικές κατασκηνώσεις, επισκέψεις: 798