Αναζήτηση Ιστότοπων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε ιστότοπους σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Χρήσιμοι Ιστότοποι
Τρέχοντα
Τελευταία Θέματα Forums
Η Ατζέντα της Ημέρας
Τετάρτη
16
Ιουνίου
† Τύχωνος επισκόπου Αμαθούντος Κύπρου
Γιορτάζουν: Τίχων, Τύχων
Παγκόσμια Ημέρα: Δεν υπάρχει παγκόσμια ημέρα για σήμερα
Χρήμα/Οικονομία
Ισοτιμία Δολλαρίου/Ευρώ:
1.2124$ | 0.8248€
Τα δεδομένα του καιρού ανανεώνονται κάθε μία ώρα και τα υπόλοιπα κάθε 15 λεπτά.

Χρήσιμοι Ιστότοποι

Όλοι οι ιστότοποι :: Κατηγορία: Π » Παιδί
Βρέθηκαν 30 ιστότοποι σε 3 σελίδες
 (Σελίδα 1 από 3 σελίδες)

Νέα για Μαμάδες και όλη την οικογένεια babyboom
blog, kerkyraies, mamades, mora, nea gia mora, oikogeneia, paidia, posts... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015, στην κατηγορία: Π :: Παιδί, επισκέψεις: 570
kidsgo.com.cy | Διαδικτυακή πύλη για παιδιά κι όσους νοιώθουν παιδιά
Το www.kidsgo.com.cy είναι μία κυπριακή διαδικτυακή πύλη!
Απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους, γονείς κι εκπαιδευτικούς. Πρόκειται ουσιαστικά για 3 ξεχωριστά portals, το KidsGo για παιδιά, το TeensGo για εφήβους και το ParentsGo για γονείς κι εκπαιδευτικούς.
.. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, στην κατηγορία: Π :: Παιδί, επισκέψεις: 1159
Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ
Ζητούμενο για την «ΕΔΡΑ» - Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο) αποτελεί η συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας και νοητικής υστέρησης καθώς και η στήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Αποστολή μας η ανάπτυξη δραστηριοτήτων στην κοινότητα σε θέματα υγείας (αποκατάστασης - επανένταξης), καθώς και πρόληψης - αγωγής υγείας. ΜΑΖΙ Ζούμε, Σχεδιάζουμε!.. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013, στην κατηγορία: Π :: Παιδί, επισκέψεις: 758
Παιδί & Πολιτισμός
Πολιτισμός για μικρά και μεγάλα παιδιά. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2008, στην κατηγορία: Π :: Παιδί, επισκέψεις: 823
paidika.gr
Εδώ θα βρείτε περισσότερες από 8,000 ΔΩΡΕΑΝ παιδικές ζωγραφιές με τηλεοπτικούς ήρωες, ιππότες, νεράιδες, βασίλισσες, λουλούδια, ζώα και άλλα, καθώς επίσης εκτυπώσιμες δραστηριότητες - δημιουργικές και εκπαιδευτικές - που θα βοηθήσουν τα παιδιά να διασκεδάσουν μαθαίνοντας.
Παιδικά παραμύθια, ποιήματα, παιχνίδια, τελίτσες, αινίγματα, λαβύρινθοι,κατασκευές, δημιουργική απασχόληση on line και πολλά άλλα θα εμπλουτίζουν το www.paidika.gr καθημερινά. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007, στην κατηγορία: Π :: Παιδί, επισκέψεις: 1437
Οίκαδε
Πρόγραμμα της Τράπεζας Κύπρου ο σκοπός του οποίου είναι να συνδέσει τα Ελληνόπουλα του πλανήτη με τη γλώσσα τους και την κοινή τους παράδοση. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Σάββατο, 18 Αυγούστου 2007, στην κατηγορία: Π :: Παιδί, επισκέψεις: 854
Το Χαμομηλάκι
Το χαμομηλάκι - Save our Children. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, Προστατέψτε το Χαμομηλάκι, Είναι το Φως. ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Σάββατο, 18 Αυγούστου 2007, στην κατηγορία: Π :: Παιδί, επισκέψεις: 1040
Δίκτυο για την καταπολέμηση της σωματικής τιμωρίας στα παιδιά
Η δημιουργία του Δικτύου οφείλεται στην κοινή διαπίστωση φορέων που ασχολούνται με το παιδί και την οικογένεια, ότι χρειάζεται εκτεταμένη συνεργασία και συντονισμένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την πρόληψη και καταπολέμηση της χρήσης της σωματικής τιμωρίας στα παιδιά.
Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων ότι το ξύλο δεν κάνει καλό στα παιδιά! Παραβιάζει θεμελιώδη δικαιώματά τους, βλάπτει την ψυχική τους ισορροπία, προσβάλλει την προσωπικότητά τους, τα εξοικειώνει με τη βία ως μέσον επίλυσης προβλημάτων και είναι δυνατό να οδηγήσει σε σοβαρές μορφές κακοποίησής τους. Τις συνέπειες αυτές πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι έχουν την ευθύνη ανατροφής και φροντίδας των παιδιών. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 7 Αυγούστου 2007, στην κατηγορία: Π :: Παιδί, επισκέψεις: 727
ΙΜΕάκια - παιδικό site
Αν είστε γονείς και θέλετε να φέρετε τα παιδιά σας κοντά στον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του Internet, το Ίδρυμα Μείζωνος Ελληνισμού Δημιούργησε το παιδικό site ΙΜΕάκια. Εδώ τα παιδιά σας μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και ταυτόχρονα να έρθουν σε επαφή με το Internet σε μια ηλεκτρονική "παιδική χαρά"! .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδί, επισκέψεις: 1183
Star kids
Καλωσορίσατε σε ένα μοναδικό κόσμο Γνώσης, Ανακαλύψεων και Παιχνιδιού! Στον υπέροχο κόσμο των STARKIDS! Το Starkids είναι ένας νέος τρόπος Δημιουργικής Ψυχαγωγίας για παιδιά από 3 έως 10 ετών. Οι νέες έρευνες μας πληροφορούν ότι τα παιδιά έχουν απίστευτες δυνατότητες, τις οποίες μπορούν να καλλιεργήσουν στο μέγιστο βαθμό εάν τους δοθούν τα κατάλληλα ερεθίσματα στη σωστή ηλικία. Στο Starkids τα παιδιά μπορούν να μάθουν, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να εκφραστούν, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και το πιο σημαντικό: Να μάθουν πώς να κάνουν τα δικά τους ΟΝΕΙΡΑ πραγματικότητα! Οι γονείς επίσης μπορούν να πάρουν πληροφορίες, να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά, να ανταλλάξουν απόψεις ή απλά να παρατηρήσουν πώς τα παιδιά τους εξελίσσονται καθημερινά. Κάντε λοιπόν τη δική σας περιήγηση στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε νέες δυνατότητες για τα παιδιά σας! .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παιδί, επισκέψεις: 1008