Αναζήτηση Ιστότοπων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε ιστότοπους σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Χρήσιμοι Ιστότοποι
Τρέχοντα
Τελευταία Θέματα Forums
Η Ατζέντα της Ημέρας
Τετάρτη
25
Μαΐου
† Γ' εύρεσις Τιμίας Κεφαλής Ιωάννου Προδρόμου
Παγκόσμια Ημέρα: Δεν υπάρχει παγκόσμια ημέρα για σήμερα
Χρήμα/Οικονομία
Ισοτιμία Δολλαρίου/Ευρώ:
1.0720$ | 0.9328€
Τα δεδομένα του καιρού ανανεώνονται κάθε μία ώρα και τα υπόλοιπα κάθε 15 λεπτά.

Χρήσιμοι Ιστότοποι

Όλοι οι ιστότοποι :: Κατηγορία: Π » Παραμύθια
Βρέθηκαν 2 ιστότοποι σε 1 σελίδα
 (Σελίδα 1 από 1 σελίδα)

Ακαδημία Παραμυθιού ΜΥΘΑΡΟΣ
Στο Μύθαρο γινόμαστε παιδιά οι μεγάλοι και ήρωες οι μικροί μας φίλοι. Παραμύθι, η ασυνείδητη επαγρύπνηση της λαικής σοφίας για ανάπαυλα από τον καθημερινό μόχθο της ζωής. Μια λέξη μαγική που τέρπει την ψυχή, ενσταλάζει την ελπίδα, προσφέρει παρηγοριά και ενδυναμώνει τον άνθρωπο.
 
Ταξίδια εσωτερικής ενατένισης και κάθαρσης. Ταξίδια απρόσμενα, διασκεδαστικά τρομαχτικά που συναντάς τον εαυτό σου. Παραμύθι, λέξη που εμπερικλύει τις ανθρώπινες αδυναμίες. Παραμύθι, λέξη μαγική με δρόμους δύσβατους, απρόσμενους, τρυφερούς, που βασιλεύει το καλό σε κόσμους αλλόκοτους και ζωηρούς.
 
Και όλα αυτά από στόμα σε στόμα, μια αέναη δύναμη που ανατροφοδοτεί την ανάγκη των ανθρώπων για παύση και ξεκούραση ψυχική και σωματική. Ελάτε λοιπόν, όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι να συνταξιδέψουμε και να γευθούμε τους καρπούς της παραμυθένιας μας περιήγησης.
.. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014, στην κατηγορία: Π :: Παραμύθια, επισκέψεις: 717
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ
Ήτανε μια φορά κι ένα καιρό, έτσι, σαν σε παραμυθάκι, ένας πολύ παράξενος ταξιδευτής. Λένε πως γεννήθηκε μέσα σ' ένα ταξίδι και μεγάλωσε πάνω σ' αυτό. Κι από τότε δε σταμάτησε ούτε στιγμή να ταξιδεύει και να ονειρεύεται. Διάβαζε ταξίδια, έγραφε ταξίδια, πάλιωνε, λευτέρωνε και αγαπούσε ταξίδια κι έτσι κυλούσε η ζωή του. Και κάποια μέρα, έτσι ταξιδεύοντας, έφτασε στην άκρη του πουθενά. Τότε ξεπέζεψε και κάθισε σε μια πέτρα, εκεί, στα σύνορα του τίποτα, κι άρχισε το μεγάλο ταξίδι από το μέλλον, στο παρελθόν του..... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Π :: Παραμύθια, επισκέψεις: 983