Αναζήτηση Ιστότοπων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε ιστότοπους σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Χρήσιμοι Ιστότοποι
Τρέχοντα
Τελευταία Θέματα Forums
Η Ατζέντα της Ημέρας
Δευτέρα
20
Ιανουαρίου
† Ευθυμίου του μεγάλου, Ζαχαρίου
Γιορτάζουν: Ευθύμιος, Ευθύμης, Θύμιος, Θέμης, Ευθυμία, Ευθυμούλα, Θύρσος, Θύρσης, Θύρσα, Θύρση, Φαβιανός
Παγκόσμια Ημέρα: Δεν υπάρχει παγκόσμια ημέρα για σήμερα
Ο Καιρός στην Αθήνα
, 0 °C

.. °C
Αίσθηση: 0 °C
Άνεμος:
0 χλμ/ώρα,
Υγρασία:
Ανατολή: : - Δύση: :
Χρήμα/Οικονομία
Ισοτιμία Δολλαρίου/Ευρώ:
1.1108$ | 0.9003€
Τα δεδομένα του καιρού ανανεώνονται κάθε μία ώρα και τα υπόλοιπα κάθε 15 λεπτά.

Χρήσιμοι Ιστότοποι

Όλοι οι ιστότοποι :: Κατηγορία: Υ » Υγεία
Βρέθηκαν 12 ιστότοποι σε 2 σελίδες
 (Σελίδα 1 από 2 σελίδες)

Diet TV
Το Diet Tv είναι ένα διαδικτυακό κανάλι που ενημερώνει το κοινό για την διατροφή και την υγεία. Έχει ως στόχο την πρόληψη της παχυσαρκίας, αλλά και τρόπους αντιμετώπισης της. Με σωστή δίαιτα, το αδυνάτισμα είναι απλό... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 7 Απριλίου 2013, στην κατηγορία: Υ :: Υγεία, επισκέψεις: 1032
Χώρος Ατομικής και Ομαδικής Θεραπείας
Ο Χώρος Ατομικής και Ομαδικής Θεραπείας δημιουργήθηκε για να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε ενήλικες και οικογένειες.
Η ψυχοθεραπευτική μας κατεύθυνση είναι η Συστημική, η οποία θεωρεί ότι ο καθένας μας ζει, διαμορφώνει την προσωπικότητά του και δρα μέσα σε ανθρώπινα συστήματα (πχ. οικογένεια, επαγγελματικό πλαίσιο).
Επομένως, η πηγή αλλά και η λύση των συναισθηματικών μας δυσκολιών βρίσκονται στη διερέυνηση των σχέσεών μας, της επικοινωνίας μας με τους άλλους αλλά και των ρόλων που έχουμε υιοθετήσει στη ζωή μας.

Η συστημική προσέγγιση μπορεί να εφαρμοστεί σε ατομικό, ομαδικό και οικογενειακό επίπεδο, όπως θα δείτε και αναλυτικότερα στο πεδίο «Ψυχοθεραπεία».
Εκτός από τα παραπάνω, στο χώρο μας διοργανώνουμε ομάδες γονέων ή προσωπικής ανάπτυξης καθώς επίσης και βιωματικά σεμινάρια με διαφορετική κάθε φορά θεματολογία.
Τέλος, μέσα από τα άρθρα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα που άπτονται των οικογενειακών σχέσεων και της σύγχρονης ψυχολογίας. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012, στην κατηγορία: Υ :: Υγεία, επισκέψεις: 545
Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών
Το Κέντρο Ημέρας της Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών λειτουργεί ως μονάδα ημερήσιας θεραπευτικής φροντίδας ανοϊκών ασθενών. Άμεσα επωφελούμενοι, εκτός από τους ασθενείς, είναι οι φροντιστές τους και το ευρύ κοινό. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009, στην κατηγορία: Υ :: Υγεία, επισκέψεις: 584
Green Magazine
Το green magazine είναι ένα site το οποίο φιλοξενεί άρθρα που αφορούν στον "πράσινο" τρόπο ζωής. Περιέχει πληροφορίες για οικολογικές λύσεις, συμβουλές ομορφιάς, θέματα υγείας καθώς και διατροφικές και διαιτιτικές πληροφορίες. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009, στην κατηγορία: Υ :: Υγεία, επισκέψεις: 679
Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού - Άλμα Ζωής.

Στις επόμενες σελίδες θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τον ρόλο και το πολυετές έργο του Συλλόγου, καθώς και για τα προγράμματα που διεξάγει με στόχο την Ψυχο-κοινωνική Αποκατάσταση των γυναικών με καρκίνο μαστού.

Επιπλέον, θα βρείτε χρήσιμες, έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες για ζητήματα ιατρικού περιεχομένου σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Ο Σύλλογος είναι φτιαγμένος από γυναίκες που βίωσαν αυτήν την εμπειρία και με όπλο την ενημέρωση, την αντιμετώπιση του φόβου και την έγκαιρη διάγνωση στηρίζει κάθε γυναίκα.

Είμαστε δίπλα σας.
.. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2007, στην κατηγορία: Υ :: Υγεία, επισκέψεις: 717
Πως προλαμβάνεται ο καρκίνος - Ιατρική ιστοσελίδα ΑΠΕ
Ο καρκίνος είναι ο πιο επίφοβος εχθρός του σύγχρονου ανθρώπου. Υπολογίζεται πως στη χώρα μας καταγράφονται ετησίως περισσότερα από 36.000 νέα κρούσματα, ενώ τουλάχιστον 22.000 άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους εξαιτίας του. Πολλά από αυτά τα κρούσματα και τους θανάτους, όμως, θα είχαν αποφευχθεί, εάν φροντίζαμε να ακολουθούμε ορισμένα βασικά μέτρα προλήψεως. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2007, στην κατηγορία: Υ :: Υγεία, επισκέψεις: 713
SOS ΙΑΤΡΟΙ, ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ αποτελούν την πρώτη Ελληνική οργάνωση ελευθεροεπαγγελματιών ειδικευμένων ιατρών με αποκλειστικό αντικείμενο την παροχή κατ΄ οίκον ιατρικών υπηρεσιών σε έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Υ :: Υγεία, επισκέψεις: 867
body.gr
Το ελληνικό site για το μυαλό και το σώμα. Ηλεκτρονικό μαγκαζίνο με μόνιμες στήλες που αφορούν μόδα, γυμναστική, σχέσεις, αισθητική, διατροφή, ιατρική, αστρολογία, ταξίδια,βιβλία και μουσική. Βρείτε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν για το μυαλό και το σώμα σας. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Υ :: Υγεία, επισκέψεις: 762
Γιατροί χωρίς Σύνορα
Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα προσφέρουν τη βοήθειά τους: α/ σε πληθυσμούς που βρίσκονται σε κατάσταση επείγουσας ανάγκης, β/ στα θύματα που προκαλούνται είτε από φυσικούς είτε από ανθρώπινους παράγοντες, γ/ σε όσους υποφέρουν εξαιτίας εξεγέρσεων, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, φιλοσοφική ή πολιτική διάκριση. - .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Υ :: Υγεία, επισκέψεις: 561
Οδηγός Πρώτων Βοηθειών
"Όσα φέρνει η ώρα ...." λέει η λαϊκή σοφία και πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σε απρόσμενες καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ανήμποροι. Συχνά, οι δυσάρεστες αυτές καταστάσεις αφορούν σε κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας συνάνθρωπός μας. Κι όμως ακόμη και στην πιο δύσκολη των περιστάσεων μερικές απλές γνώσεις πρώτων βοηθειών μπορούν κυριολεκτικά να σώσουν ζωές. Στα κεφάλαια που παρατίθενται μπορείτε να μάθετε ορισμένους βασικούς κανόνες άμεσης συμπαράστασης σε κάποιον που υποφέρει. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Υ :: Υγεία, επισκέψεις: 766