Αναζήτηση Ιστότοπων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε ιστότοπους σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Χρήσιμοι Ιστότοποι
Τρέχοντα
Τελευταία Θέματα Forums
Η Ατζέντα της Ημέρας
Τετάρτη
12
Μαΐου
† Επιφανίου Κύπρου, Γερμανού Κων/λεως
Γιορτάζουν: Επιφάνειος, Επιφάνιος, Επιφανία
Παγκόσμια Ημέρα: Διεθνής Ημέρα Αδελφών Νοσοκόμων
Χρήμα/Οικονομία
Ισοτιμία Δολλαρίου/Ευρώ:
1.2170$ | 0.8217€
Τα δεδομένα του καιρού ανανεώνονται κάθε μία ώρα και τα υπόλοιπα κάθε 15 λεπτά.

Χρήσιμοι Ιστότοποι

Όλοι οι ιστότοποι :: Κατηγορία: Μ » Μουσεία
Βρέθηκαν 5 ιστότοποι σε 1 σελίδα
 (Σελίδα 1 από 1 σελίδα)

Μουσείο Μπενάκη
Το Μουσείο Μπενάκη συγκαταλέγεται στις μεγάλες εκείνες δωρεές, οι οποίες αύξησαν τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους, ενώ ταυτόχρονα είναι και ο παλαιότερος μουσειακός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα ως Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου.
Με τις εκτεταμένες ενότητες των εκθεμάτων του, οι οποίες καλύπτουν περισσότερους από έναν πολιτισμικούς τομείς, αλλά και τη γενικότερη λειτουργία του, η οποία εξυπηρετεί περισσότερες από μία κοινωνικές ανάγκες, το Μουσείο Μπενάκη, προσφέρει ένα μοναδικό ίσως υπόδειγμα σύνθετης δομής μέσα στο ευρύτερο πλέγμα των μουσειακών ιδρυμάτων της Ελλάδας. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2007, στην κατηγορία: Μ :: Μουσεία, επισκέψεις: 711
ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
Το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ στεγάζεται στην οδό Γαήτα (στην ιστορική συνοικία της Φανερωμένης) και περιέχει προσωπικά είδη του συγγραφέα, χειρόγραφά του, εκδόσεις των έργων του, τεύχη του περιοδικού «Η Διάπλασις των Παίδων», διάφορα βιβλία, φυλλάδια, έντυπα, φωτογραφικό υλικό κλπ. Επίσης, στα εκθέματα του περιλαμβάνονται αντικείμενα, έπιπλα, και σκεύη από το σπίτι της οικογένειας Ξενoπούλου, καθώς και διάφορα είδη σχετικά με την κόρη του συγγραφέα, Ευθαλία Ξενοπούλου-Νάτσιου και το σύζυγό της, Χριστόφορο Νάτσιο, γλύπτη. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Μ :: Μουσεία, επισκέψεις: 770
Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο υπάρχει για να ενθαρρύνει κάθε παιδί να ανακαλύπτει, να κατανοεί, να μαθαίνει, να χαίρεται, και να διαμορφώνει τον εαυτό του και τον κόσμο μέσα στον οποίο ζει, με σεβασμό στην ατομικότητα και έμφαση στη συνεργασία. Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο αποτελεί για τα παιδιά μία από τις πρώτες μουσειακές τους εμπειρίες, όπου τους παρέχεται ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις δυνατότητές τους. Κεντρική φιλοσοφία του Μουσείου είναι η πεποίθηση ότι: - τα πραγματικά αντικείμενα, - οι άμεσες εμπειρίες και - η ψυχαγωγία, υποστηρίζουν τη μάθηση. Χρησιμοποιούμε μία ποικιλία από στρατηγικές και προγράμματα για να ανταποκριθούμε στον τρόπο που ο καθένας μαθαίνει. Παράλληλα, τα παιδιά χρειάζεται να μεγαλώνουν με το αίσθημα της σιγουριάς, της εμπιστοσύνης στον εαυτό τους με σεβασμό για τους άλλους και το φυσικό κόσμο που τα περιβάλλει. Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, ενθαρρύνει τη φαντασία, την περιέργεια, τον προβληματισμό και το ρεαλισμό. Δίνει ευκαιρίες για την εξέλιξη της αντίληψης για τον κόσμο, προάγει τη συμμετοχή στην κοινωνία και συμβάλλει στην κατανόηση των διαφορών μεταξύ των ανθρώπων. - .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Μ :: Μουσεία, επισκέψεις: 879
Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
«Το έργο μας δεν περιορίζεται στο να σώσουμε μόνο το φυσικό περιβάλλον της χώρας μας. Καμιά χώρα δεν σώζεται, όταν το παγκόσμιο οικοσύστημα διαταραχθεί σοβαρά. Αναζητούμε έναν νέο κώδικα αξιών, μια νέα ηθική για να προχωρήσουμε στην επόμενη χιλιετία. Και είναι τραγικό ότι μόνο κάτω από την απειλή της ζωής μας οδηγούμεθα στην ενότητα και στην παγκόσμια συνεργασία». 1977, ?γγελος Γουλανδρής... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Μ :: Μουσεία, επισκέψεις: 711
Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Κέντρο Διάδοσης επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Διεύθυνση: 6ο χλμ οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, 570 01 Θέρμη, Τηλέφωνο: 2310 483 000 Φαξ: 2310 483 020... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Μ :: Μουσεία, επισκέψεις: 657