Αναζήτηση Ιστότοπων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε ιστότοπους σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Χρήσιμοι Ιστότοποι
Τρέχοντα
Τελευταία Θέματα Forums
Η Ατζέντα της Ημέρας
Τρίτη
15
Ιουνίου
† Αμώς προφήτου, Αχαϊκού, Δουλά και Νερσή μαρτύρων
Γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία
Παγκόσμια Ημέρα: Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου
Χρήμα/Οικονομία
Ισοτιμία Δολλαρίου/Ευρώ:
1.2112$ | 0.8256€
Τα δεδομένα του καιρού ανανεώνονται κάθε μία ώρα και τα υπόλοιπα κάθε 15 λεπτά.

Χρήσιμοι Ιστότοποι

Όλοι οι ιστότοποι :: Κατηγορία: Ε » Εργαστήρια
Βρέθηκαν 2 ιστότοποι σε 1 σελίδα
 (Σελίδα 1 από 1 σελίδα)

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ελευσίνας
ΗΧΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ - ΛΟΓΟΣ. Σύλλογος που δραστηριοποιείται στον πολιτισμό στην πόλη της Ελευσίνας. Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ελευσίνας αποτελείται από Ελευσίνιους δημιουργούς, αλλά και ανθρώπους που δρουν στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού και σκοπό έχει, με διάφορες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις που διοργανώνει περιοδικά, να προσφέρει έργο δημιουργικό στους πολίτες της Ελευσίνας και στα μέλη του, κυρίως μέσω του λόγου και της μουσικής, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης. Είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικός και εξασφαλίζει πόρους από τις συνδρομές των μελών του και από προσφορές προσώπων ή οργανισμών που εμπιστεύονται τη δράση του. Από το 1999 που ιδρύθηκε έως σήμερα έχει αναπτύξει πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα κι έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη συνείδηση των πολιτών της Ελευσίνας ως ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς της πόλης. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2006, στην κατηγορία: Ε :: Εργαστήρια, επισκέψεις: 760
Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας
Το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ιδρύθηκε το 1936. Εκπαιδεύει φοιτητές Ιατρικής στα μαθήματα της Ιατρικής Στατιστικής, Επιδημιολογίας και Μεθοδολογίας της Έρευνας, Προληπτικής Ιατρικής και Ιατρικής της Εργασίας. Εκπαιδεύει επίσης φοιτητές του Οδοντιατρικού τμήματος στο μάθημα της Βιοστατιστικής, και φοιτητές του Φαρμακευτικού τμήματος στο μάθημα της Επιδημιολογίας και Μεθοδολογίας της Έρευνας. Τέσσερα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών διεξάγονται από το Εργαστήριο: α) Προληπτική και Κοινωνική Ιατρική, β) Βιοστατιστική, γ) Προαγωγή και Αγωγή Υγείας και δ) Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία. Κάθε έτος εκπαιδεύονται περισσότεροι από 400 φοιτητές ιατρικής σε κάθε μάθημα και πραγματοποιούνται περισσότερες από 15 διδακτορικές διατριβές. Το προσωπικό του Εργαστηρίου αποτελείται από 17 μέλη ΔΕΠ (κυρίως ιατρούς, αλλά και βιοστατιστικούς και άλλους επαγγελματίες υγείας) και υποστηρίζεται από διοικητικό και τεχνικό προσωπικό. Κάθε έτος δημοσιεύονται από το Εργαστήριο περισσότερες από 50 επιστημονικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2006, στην κατηγορία: Ε :: Εργαστήρια, επισκέψεις: 756