Αναζήτηση Ιστότοπων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε ιστότοπους σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Χρήσιμοι Ιστότοποι
Τρέχοντα
Τελευταία Θέματα Forums
Η Ατζέντα της Ημέρας
Τρίτη
15
Ιουνίου
† Αμώς προφήτου, Αχαϊκού, Δουλά και Νερσή μαρτύρων
Γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία
Παγκόσμια Ημέρα: Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου
Χρήμα/Οικονομία
Ισοτιμία Δολλαρίου/Ευρώ:
1.2112$ | 0.8256€
Τα δεδομένα του καιρού ανανεώνονται κάθε μία ώρα και τα υπόλοιπα κάθε 15 λεπτά.

Χρήσιμοι Ιστότοποι

Όλοι οι ιστότοποι :: Κατηγορία: Ε » Ειδική αγωγή
Βρέθηκαν 11 ιστότοποι σε 2 σελίδες
 (Σελίδα 1 από 2 σελίδες)

e-mathima - Θέματα ειδικής και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις τάξεις του δημοτικού σχολείου και το νηπιαγωγείο. Θέματα ειδικής και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης... Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013, στην κατηγορία: Ε :: Ειδική αγωγή, επισκέψεις: 1957
EDU Special
Το πρώτο περιοδικό έντυπο και ηλεκτρονικό που αφορά Ειδική Αγωγή, Εκπαίδευση και Νέες Τεχνολογίες. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012, στην κατηγορία: Ε :: Ειδική αγωγή, επισκέψεις: 1414
Τμήμα Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Αποστολή του τμήματος είναι η κατάρτιση Ειδικών Παιδαγωγών για την Προσχολική και Πρώτη Σχολική Εκπαίδευση. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος δίνεται στους φοιτητές/τριες η δυνατότητα εκπαίδευσης στις ακόλουθες ομάδες μαθητών/τριών με ειδικές ανάγκες: νοητική υστέρηση, προβλήματα ακοής, προβλήματα όρασης, αυτισμός, μαθησιακές δυσκολίες. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Ε :: Ειδική αγωγή, επισκέψεις: 1046
Σχολείο ειδικής αγωγής ΒΕΡΟΙΑΣ - special kids.gr
Η συμπαράσταση της Πολιτείας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και η αγάπη της βεριώτικης κοινωνίας, βοηθούν το σχολείο μας να κρίνεται και όχι να επικρίνεται, για την παιδεία που παρέχει στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Ε :: Ειδική αγωγή, επισκέψεις: 1061
Κέντρο αποκατάστασης σπαστικών παιδιών
Το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας - Ι.Κ.Ε. είναι κοινωφελής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας από το οποίο και επιχορηγείται μερικώς. Στοχος του, η εφαρμογή προτύπων προγραμμάτων και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση διαφόρων κοινωνικών αναγκών, υπό το πρίσμα των σύγχρονων επιστημονικών αντιλήψεων περί κοινωνικής εργασίας. Μεχρι σήμερα το ΙΚΕ έχει αναπτύξει προγράμματα σε δύο κυρίως τομείς: α) Αστική Κοινοτική Ανάπτυξη β) Αποκατάσταση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Τα διάφορα προγράμματα του ΙΚΕ υλοποιούνται από ένα εθελοντικό τριαντακονταμελές Γενικό Συμβούλιο, 60 περίπου επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων και ένα μεγάλο αριθμό εθελοντών συνεργατών. Ιδιαίτερα σημαντική για τη λειτουργία των προγραμμάτων αυτών είναι η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που δείχνουν στο έργο του Ιδρύματος οι κρατικοί και άλλοι συνεργαζόμενοι φορείς, αλλά και οι πολυάριθμοι φίλοι μας, είτε εργαζόμενοι εθελοντικά είτε συνεισφέροντες οικονομικά. Ολοι αυτοί όχι μόνο έχουν καταστήσει πραγματικότητα τους στοχους του Ιδρύματος μεχρι σήμερα, αλλά του επιτρέπουν να σχεδιάζει και να ελπίζει για το μέλλον μία ακόμη πιο αποδοτική παρουσία στο χώρο της κοινωνικής προσφοράς. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Ε :: Ειδική αγωγή, επισκέψεις: 1141
Disabled.GR - 1o Θέμα η Αναπηρία ΤΩΡΑ
Περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ για τους ανθρώπους με αναπηρίες και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Το www.DISABLED.GR είναι το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο site που αφορά στα άτομα με αναπηρίες και έχει περισσότερους από 75.000 επισκέπτες τον μήνα. Δημιουργήθηκε το 1985 και από τότε ακολούθησε όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες μέχρι που έφτασε στην σημερινή του μορφή. Στο www.DISABLED.GR λειτουργεί η μεγαλύτερη Ψηφιακή Βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει χιλιάδες τίτλους βιβλίων και άρθρων για τις αναπηρίες, την ειδική εκπαίδευση, την αποκατάσταση, την ανεξάρτητη διαβίωση, κ.ά. Τα περισσότερα από αυτά είναι πρώτες δημοσιεύσεις στα ελληνικά. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στις κατηγορίες της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης (που βρίσκονται στην αριστερή στήλη της σελίδας), υπάρχει διαθέσιμος ο Οδηγός για τον Πολίτη με Αναπηρία που αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και οργανωμένη συλλογή νόμων και νομολογίας για τα ΑμεΑ και τους πολίτες με αναπηρίες. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Ε :: Ειδική αγωγή, επισκέψεις: 746
Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία
Θέματα για την δυσλεξία και τις μαθησιακές δυσκολίες. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Ε :: Ειδική αγωγή, επισκέψεις: 1281
Ελληνική Εταιρεία Δυσλεξίας
Η Ελληνική Εταιρία Δυσλεξίας είναι η πρώτη οργάνωση με επίκεντρο τις μαθησιακές δυσκολίες που δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο. Είναι μη-κερδοσκοπική-φιλανθρωπική οργάνωση, της οποίας τα μέλη εργάζονται εθελοντικά για τους σκοπούς της. Οι σκοποί της Εταιρίας είναι η αναγνώριση, μελέτη και αντιμετώπιση του προβλήματος της δυσλεξίας στις Ελληνικές του διαστάσεις. Την εκπλήρωση αυτών των σκοπών η Εταιρία θα επιδιώξει με: την πληροφόρηση των γονέων και εκαπιδευτικών και γενικότερα της κοινής γνώμης. την επιδίωξη νομοθετικών ρυθμίσεων ευνοϊκών για την εκπαίδευση του δυσλεξικού ατόμου τη σύναψη σχέσεων με επιστημονικά σωματεία και ανάλογες Ελληνικές και αλλοδαπές οργανώσεις την ίδρυση "Κέντρου Μελέτης της Δυσλεξίας στην Ελληνική Γλώσσα" που λειτουργεί με ιδιαίτερο εσωτερικό κανονισμό την έκδοση περιοδικού. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Ε :: Ειδική αγωγή, επισκέψεις: 835
Δυσλεξία
Στη σελίδα αυτή θα βρείτε πληροφορίες και συμβουλές για αυτό το διαφορετικό τρόπο έκφρασης και λειτουργίας εκατομμυρίων ανθρώπων που διέπρεψαν και φώτισαν με την παρουσία τους την παγκόσμια ιστορία. Η σελίδα αυτή δημιουργείται και αναπτύσσεται από γονείς, δυσλεξικούς και εκπαιδευτικούς. Ενημερώνεται απ΄ τα διεθνή φόρα και τις επιστημονικές κοινότητες και συλλόγους. Τη προσπάθειά μας αυτή βοηθούν με αξιολόγηση και καθοδήγηση επιστήμονες του χώρου της εκπαιδευτικής ψυχολογίας και των μαθησιακών δυσκολιών. Σκοπός της είναι η γνώση, η βοήθεια στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος αλλά και χαρίσματος συνάμα. Είναι η εκπλήρωση μιας υπόσχεσης κατά της άγνοιας και των προβλημάτων που επιφέρει αυτή σ' ολόκληρη την οικογένεια. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Ε :: Ειδική αγωγή, επισκέψεις: 851
Ειδική Αγωγή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Στο δικτυακό αυτό τόπο θα υπάρχουν πληροφορίες όσον αφορά την ειδική αγωγή. Το υλικό αυτό κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο και το προσφέρω προς όλους εσάς ομοίως ελεύθερα. Στην περιοχή Νέα θα βρείτε τα τελευταία νέα της σελίδας (αλλαγές, προσθήκες κ.λπ.). Στην περιοχή Υλικό θα βρείτε ενημερωτικό, εκπαιδευτικό κ.α. υλικό για την Ειδική Αγωγή. Στην περιοχή Νομοθεσία θα βρείτε όλη την σχετική νομοθεσία σχετικά με την Ειδική Αγωγή. Στην περιοχή Πληροφορίες θα βρείτε τηλέφωνα, διευθύνσεις, σεμινάρια κ.α. Στην περιοχή Σύνδεσμοι θα βρείτε άλλες ιστοσελίδες Ειδικής Αγωγής και όχι μόνο. Ενώ στην περιοχή Επικοινωνία μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί μου. Αυτό το δικτυακό χώρο τον δημιούργησα γιατί πιστεύω ότι πρέπει όλοι να έχουμε ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση και να μην μένει κλεισμένη στα συρτάρια ορισμένων. Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς με την αποστολή οποιουδήποτε υλικού θεωρείτε ότι έχει σχέση με την ειδική αγωγή. .. Δείτε τον Ιστότοπο »
Καταχωρήθηκε στις: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2006, στην κατηγορία: Ε :: Ειδική αγωγή, επισκέψεις: 1123