dhnika
Προς:
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 28, 2009 5:36 am
Θέμα: ενημερωση
καλησπερα παιδια ,μια απορια, αν μπορειτε να μου τη λυσετε, την ημερα της 25ης Μαρτιου εκφωνησα τον πανηγυρικο της ημερας αρχισα την ομιλια μου ως εξης αιδεσιμοτατε , κυριες και κυριοι , αγαπητα μας παιδια, μου εκαναν παραπονα δημοτικοι συμβουλοι γιατι δεν εκφωνησα ξεχωριστα κι εκεινους ως εκπροσωπους του δημαρχου (μπαχαλο),υπαρχει καποιο νομικο πλασιο που να αναφερεται αν ειμαστε υποχρεωμενοι να προσφωνουμε ολους αυτους τους βαθμοφορους ξεχωριστα για να κανουν την προβολη τους
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Re: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Νομίζω ότι αφού καλέστηκαν στη γιορτή έπρεπε να τους προσφωνήσεις γιατί όσο νάναι τοπικοί άρχοντες είναι.
¨Επρεπε όμωσ κατά τη διάρκεια της γιορτήσ κάποιος συνάδελφος να σε ενημερώσει οπότε μπορούσες να επανορθώσεις με ένα συγγνώμη κατά τη διάρκεια της γιορτής.
Νομίζω ότι αυτό είναι το πρέπον!
¨Επρεπε όμωσ κατά τη διάρκεια της γιορτήσ κάποιος συνάδελφος να σε ενημερώσει οπότε μπορούσες να επανορθώσεις με ένα συγγνώμη κατά τη διάρκεια της γιορτής.
Νομίζω ότι αυτό είναι το πρέπον!
- marialypaki
- Επικοινωνία:
- SBARNIARHS
- Επικοινωνία:
Ούτε εγώ γνωρίζω να έχει σταλεί εγκύκλιος στα σχολεία αλλά εμπειρικά από όσες γιορτές έχω παρεβρεθεί πάντα προσφωνούνται στην αρχή. Εμείς την ομιλία την εκφωνούμε μέσα στο ναό μετά το τέλος της δοξολογίας οπότε είναι λίγο άκομψο να τους παραλείψεις, αφού βρίσκονται μπροστά σου. Σε όσους λόγους έχω αναλάβει να πω , ξεκινάω ως εξής:
Σεβασμιότατε,
εκπρόσωποι των τοπικών αρχών,
κυρίες και κύριοι,
αγαπητά μου παιδιά, καλημέρα σας και χρόνια πολλά.
Σεβασμιότατε,
εκπρόσωποι των τοπικών αρχών,
κυρίες και κύριοι,
αγαπητά μου παιδιά, καλημέρα σας και χρόνια πολλά.