ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συζητήσεις και απόψεις γενικά για την τάξη και τα μαθήματα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dhnika

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δημοσίευση από dhnika »

dhnika
Προς:
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 28, 2009 5:36 am
Θέμα: ενημερωση
καλησπερα παιδια ,μια απορια, αν μπορειτε να μου τη λυσετε, την ημερα της 25ης Μαρτιου εκφωνησα τον πανηγυρικο της ημερας αρχισα την ομιλια μου ως εξης αιδεσιμοτατε , κυριες και κυριοι , αγαπητα μας παιδια, μου εκαναν παραπονα δημοτικοι συμβουλοι γιατι δεν εκφωνησα ξεχωριστα κι εκεινους ως εκπροσωπους του δημαρχου (μπαχαλο),υπαρχει καποιο νομικο πλασιο που να αναφερεται αν ειμαστε υποχρεωμενοι να προσφωνουμε ολους αυτους τους βαθμοφορους ξεχωριστα για να κανουν την προβολη τους
Άβαταρ μέλους
srougelli
Επικοινωνία:

Re: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δημοσίευση από srougelli »

Νομίζω ότι αφού καλέστηκαν στη γιορτή έπρεπε να τους προσφωνήσεις γιατί όσο νάναι τοπικοί άρχοντες είναι.

¨Επρεπε όμωσ κατά τη διάρκεια της γιορτήσ κάποιος συνάδελφος να σε ενημερώσει οπότε μπορούσες να επανορθώσεις με ένα συγγνώμη κατά τη διάρκεια της γιορτής.
Νομίζω ότι αυτό είναι το πρέπον!
Άβαταρ μέλους
dhnika

Δημοσίευση από dhnika »

Η ΟΜΟΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ, ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΕΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
dhnika

Δημοσίευση από dhnika »

Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ, ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΕΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
marialypaki
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από marialypaki »

Εγκύκλιος στα σχολεία δεν ξέρω αν έχει σταλεί ποτέ. Στη νομαρχία, όμως, υπάρχει το πρωτόκολλο σύμφωνα με το οποίο γίνονται οι εκφωνήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Κανονικά έπρεπε να σε ενημερώσει ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής για το αν βρίσκονταν δημοτικοί σύμβουλοι ή όχι.
Άβαταρ μέλους
SBARNIARHS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SBARNIARHS »

Ούτε εγώ γνωρίζω να έχει σταλεί εγκύκλιος στα σχολεία αλλά εμπειρικά από όσες γιορτές έχω παρεβρεθεί πάντα προσφωνούνται στην αρχή. Εμείς την ομιλία την εκφωνούμε μέσα στο ναό μετά το τέλος της δοξολογίας οπότε είναι λίγο άκομψο να τους παραλείψεις, αφού βρίσκονται μπροστά σου. Σε όσους λόγους έχω αναλάβει να πω , ξεκινάω ως εξής:
Σεβασμιότατε,
εκπρόσωποι των τοπικών αρχών,
κυρίες και κύριοι,
αγαπητά μου παιδιά, καλημέρα σας και χρόνια πολλά.
stratoula

Δημοσίευση από stratoula »

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο έγγραφο που να λέει κάτι τέτοιο αλλά έπρεπε να τους προσφωνίσεις αφού ήταν εκεί. Αν δεν γνώριζες ότι παρεβρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης κάποιος έπρεπε να σε ενημερώσει για να διορθώσεις "το λάθος σου" . Γιατί δε στο είπε ο διευθυντής σου εκείνη την ώρα???
Απάντηση

Επιστροφή στο “Β' τάξη”