Σημαντικό! Λόγω της ανανέωσης της ιστοσελίδας οι νέες τεχνολογίες δεν επιτρέπουν στα παλιά μέλη να συνδεθούν με τον κωδικό τους για λόγους ασφαλείας! Αν είστε παλιό μέλος μπορείτε να ζητήσετε Επαναφορά κωδικού σε αυτήν την σελίδα. Όταν στείλετε την φόρμα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα μήνυμα στο οποίο θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρει (αν αργείτε να το λάβετε ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα). Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας.
Γνωρίζει κάποιος που ασχολείται με τα οικονομικα του σχολείου, να μου εξηγήσει πως γίνονται οι κρατήσεις για το ΜΤΠΥ,στις προμήθειες και αν στα τιμολόγια πάνω από 150 ευρώ θα γίνεται και η παρακράτηση φόρου εισοδήματος?
έχω πελαγώσει.
ευχαριστώ
... έστειλα ένα αρχείο excel για τις κρατήσεις μετοχικού και φόρου. Ελπίζω να μην καθυστερήσουν να το ανεβάσουν... .Έχει βεβαίωση με και χωρίς φόρο, συγκεντρωτικό και διαβιβαστικό με τους ΚΑΕ για το Δημόσιο Ταμείο ή την Εθνική τράπεζα. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα εγώ κοίτα κι εδώ:
... ξέχασα να αναφέρω ότι στο συγκεντρωτικό και στις βεβαιώσεις στο excel που έστειλα συμπληρώνεις μόνο τα κίτρινα κελιά. Οι υπολογισμοί γίνονται αυτόματα.