Σημαντικό! Λόγω της ανανέωσης της ιστοσελίδας οι νέες τεχνολογίες δεν επιτρέπουν στα παλιά μέλη να συνδεθούν με τον κωδικό τους για λόγους ασφαλείας! Αν είστε παλιό μέλος μπορείτε να ζητήσετε Επαναφορά κωδικού σε αυτήν την σελίδα. Όταν στείλετε την φόρμα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα μήνυμα στο οποίο θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρει (αν αργείτε να το λάβετε ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα). Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας.
Ευχαριστώ,
το συγκεκριμένο υλικό το γνωρίζω,
πίστευα πως στους φακέλους υπάρχει επιπλέον υλικό στο οποίο δεν είχα πρόσβαση.
Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση.
Πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των ασκήσεων από τους υποφακέλους στην κεντρική κατηγορία και σβήστηκαν οι υποκατηγορίες.
8) Οπότε τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Καλησπέρα! Αχ, τι ρωτάς τώρα;;;; Κάνω όποια πειράματα μπορώ με τα μηδενικά υλικά που μου διαθέτει το σχολείο... Φροντίζω κάποια πράγματα να τα φέρνω εγώ στην τάξη ή αναλαμβάνουν οι μαθητές μου. Να τα κάνω όλα όμως δε μπορώ, ακόμα και μπαταρίες εμείς φέρνουμε....
Μεγαλο προβλημα η ελλειψη υλικων...εγω τα κανω ολα....τα υλικα τα φερνουν οι γονεις των μαθητών....πριν ξεκινήσω μια ενότητα γραφω σε ενα χαρτι τα υλικα για όλα τα πειράματα της ενότητας και τους το δίνω...ευτυχως συνεργάζονται....αλλιως δεν θα μπορούσα να κάνω τιποτα.
Στην αρχη ζητουσα κιεγω, αλλά έφερναν ορισμενα παιδιά μονο. και δε μαρεσει οι υπολοιποι να μην ασχολουνται. τωρα τα αναλαμβανω ολα εγω για να ειμαι και σιγουρη οτι δε θα μου λειψει κατι και ειναι αρκετα κουραστικο. Κιαι το χειροτερο ειναι οταν δε μου πετυχαινουν τα πειραματα.