Σημαντικό! Λόγω της ανανέωσης της ιστοσελίδας οι νέες τεχνολογίες δεν επιτρέπουν στα παλιά μέλη να συνδεθούν με τον κωδικό τους για λόγους ασφαλείας! Αν είστε παλιό μέλος μπορείτε να ζητήσετε Επαναφορά κωδικού σε αυτήν την σελίδα. Όταν στείλετε την φόρμα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα μήνυμα στο οποίο θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρει (αν αργείτε να το λάβετε ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα). Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας.
Καλησπέρα συνάδελφοι και καλή χρονιά! Εύχομαι υγεία, ευτυχία, δύναμη και κουράγιο, γιατί μας περιμένει δύσκολη χρονιά!
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας: Πού σας βρίσκει η καινούρια χρονιά από άποψη ύλης;
Εμείς τη Δευτέρα θα μπούμε στο "Δδ" και στα Μαθηματικά είμαστε στους αριθμούς ως το 50, όπου σκοπεύω να κάτσω καμιά βδομάδα ακόμα!
Πού βρίσκεστε από θέμα ύλης; Είμαι περίεργη να δω αν υπάρχει κάποιος πιο πίσω από εμένα! Αύριο θα κάνω δεύτερη μέρα το "Αυ", μετά επανάληψη και μετά την Καθαρά Δευτέρα θα μπω στην επόμενη ενότητα. Μαθηματικά είμαι στο 39 κεφ. Μελέτη (όχι ότι μας απασχολεί και πολύ) είμαι στην ενότητα "Γνωρίζω το σώμα μου"
Στη Γλώσσα αύριο θα κάνω το γκ γγ. Στα Μαθηματικά έχω κάνει το 35 και την Τρίτη θα πάω στο 36.
Έχω αγχωθεί στα μαθηματικά αν θα προλάβω να βγάλω την ύλη.