Αλλαζει και η διαδικασια αποσπασεων
Αλλαζει και η διαδικασια αποσπασεων
Τα μόρια θα μπουν και στις αποσπάσεις γιατί το κακό είχε παραγίνει!!! Εδώ μπορείτε να δείτε τι σκέφτεται να κάνει το υπουργείο:
http://www.opengov.gr/ypepth/wp-content ... iteria.pdf
http://www.opengov.gr/ypepth/wp-content ... iteria.pdf
εντοπιοτητα
Δυστυχως η εντοπιοτητα δεν παιζει και τοσο ρολο απ ο,τι καταλαβα...Προηγουνται αλλα πραγματα... 
Μακαρι να μπουν μόρια και να τηρηθούν. Τότε , όπως και στις μεταθέσεις, απλά θα συμμαζέψουμε το μυαλό μας , αν δεν έχουμε τα μόρια που απαιτούνται για κάποια περιοχή. Αυτό όμως προυποθέτει ανακοίνωση βάσεων απόσπασης... και έχω τις επιφυλάξεις μου. Ειδικά όταν δια βάζω και το παρακάτω άρθρο που υπάρχει στο σχέδιο :
"3.2.3. Τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια είναι δυνατό, με ομόφωνη
και πλήρως αιτιολογημένη απόφασή τους, να αποσπούν
εκπαιδευτικούς που αντιμετωπίζουν έκτακτα και ειδικά
προβλήματα, ανεξάρτητα από τις μονάδες απόσπασης που
συγκεντρώνουν."
Ποια ακριβώς είναι αυτά τα "ειδικά" προβλήματα???
[/b][/u]
"3.2.3. Τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια είναι δυνατό, με ομόφωνη
και πλήρως αιτιολογημένη απόφασή τους, να αποσπούν
εκπαιδευτικούς που αντιμετωπίζουν έκτακτα και ειδικά
προβλήματα, ανεξάρτητα από τις μονάδες απόσπασης που
συγκεντρώνουν."
Ποια ακριβώς είναι αυτά τα "ειδικά" προβλήματα???
"Οι αποσπάσεις, τη φετινή χρονιά, θα γίνουν με μοριοδότηση. Ήδη, οι προτάσεις της επιτροπής βρίσκονται στο στάδιο επεξεργασίας από το Ε.Α.Ι.Τ.Υ. (Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών), προκειμένου να ετοιμασθούν οι φόρμες μοριοδότησης, για τα διάφορα κριτήρια, και να εκδοθεί η σχετική Υπουργική απόφαση."
...ενημέρωση του Μπράτη, άρα είναι δεδομένο. Ας περιμένουμε την εγκύκλιο να τα δούμε πιο συγκεκριμένα.
...ενημέρωση του Μπράτη, άρα είναι δεδομένο. Ας περιμένουμε την εγκύκλιο να τα δούμε πιο συγκεκριμένα.
"Η σχετική εγκύκλιος αναμένεται να εκδοθεί, από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας, στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου..."
...σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση του Μπράτη, οπότε από βδομάδα ετοιμαζόμαστε. Από τη στιγμή μάλιστα που τα αποτελέσματα θα βγουν τέλη Αυγούστου, δε νομίζω κανείς να βιάζεται. Εδώ δεν έγιναν ακόμα στα περισσότερα ΠΥΣΠΕ οι εσωτερικές μεταθέσεις-τοποθετήσεις.
...σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση του Μπράτη, οπότε από βδομάδα ετοιμαζόμαστε. Από τη στιγμή μάλιστα που τα αποτελέσματα θα βγουν τέλη Αυγούστου, δε νομίζω κανείς να βιάζεται. Εδώ δεν έγιναν ακόμα στα περισσότερα ΠΥΣΠΕ οι εσωτερικές μεταθέσεις-τοποθετήσεις.