Πρόβλημα με το κατέβασμα υλικού...
- mariapapadopoulou2
- Επικοινωνία:
Πρόβλημα με το κατέβασμα υλικού...
Καλησπέρα σε όλους!! Εδώ και λίγο καιρό ενώ προσπαθώ να κατεβάσω αρχεία, εμφανίζεται ένα μήνυμα στον υπολογιστή: "Εσφαλμένος δείκτης χειρισμού του μενού". Έχω δοκιμάσει επανειλημμένως να τα αποθηκεύσω και έπειτα να τα ανοίξω αλλά χωρίς αποτέλεσμα...
Υπάρχει κανείς που γνωρίζει τι πρέπει να κάνω....;;;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Υπάρχει κανείς που γνωρίζει τι πρέπει να κάνω....;;;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
- mariapapadopoulou2
- Επικοινωνία:
- athkaranikolas
Εσφαλμένο δείκτη χειρισμού
Δεν φταίει ο πλοηγός ούτε τα MS Windows αλλά το πρόγραμμα με το οποίο "φαντάζομαι" αποσυμπιέζεις τα αρχεία. Δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση του π.χ. Winzip που διαθέτεις. Περιμένουμε να μας ενημερώσεις σχετικά!
- mariapapadopoulou2
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα συνάδελφοι!!
athkaranikola το δοκίμασα σε άλλον Η/Υ όπως μου πρότεινες και τελικά κατεβαίνουν... Το πρόβλημα οπότε ήταν στον δικό μου.
Έτσι αφού επιβεβαίωσα ότι δεν είναι γενικευμένο, κάθισα πριν λίγο και προσπαθούσα να κατεβάσω το win zip, όπως μου είπες jim_sdtv (γιατί δεν μπορούσα να το επανεγκαταστήσω). Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, τελικά κατάφερα και κατέβασα αρχείο μόλις τώρα!!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας!!! Να είστε καλά!!!!:D
athkaranikola το δοκίμασα σε άλλον Η/Υ όπως μου πρότεινες και τελικά κατεβαίνουν... Το πρόβλημα οπότε ήταν στον δικό μου.
Έτσι αφού επιβεβαίωσα ότι δεν είναι γενικευμένο, κάθισα πριν λίγο και προσπαθούσα να κατεβάσω το win zip, όπως μου είπες jim_sdtv (γιατί δεν μπορούσα να το επανεγκαταστήσω). Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, τελικά κατάφερα και κατέβασα αρχείο μόλις τώρα!!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας!!! Να είστε καλά!!!!:D