Αγωγή υγείας α δημοτικού
Αγωγή υγείας α δημοτικού
Γεια σας!!!θα ήθελα να ξεκινήσω στα πλαίσια της ευελικτης ζώνης το πρόγραμμα αγωγής υγείας!!Υπάρχει καποιος που το έχει δουλέψει ή εχει να μου δώσει συμβύλες ??(πως να το οργανώσω κτλ)
Υλικο για την αγωγη Υγειας
- knafplioti
AΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑς
Ναι εαν μου πεις σε ποια περιοχη βρισκεσαι .
Re: Αγωγή υγείας α δημοτικού
Γεια σας!!!θα ήθελα να ξεκινήσω στα πλαίσια της ευελικτης ζώνης το πρόγραμμα αγωγής υγείας!!Υπάρχει καποιος που το έχει δουλέψει ή εχει να μου δώσει συμβύλες ??(πως να το οργανώσω κτλ)
Γεια σου! Πέρυσι δούλεψα έτοιμο πρόγραμμα αγωγής υγείας Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα Τα θέματα αφορούν στην καλλιέργεια συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών (επικοινωνία , αναγνώριση και έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση της αυτό-εκτίμησης). Το πρόγραμμα απαιτεί δέκα συναντήσεις. Έχω έτοιμο υλικό. επικοινώνησε μέσω του selides eugen
- knafplioti
- pefani1971
Re: Αγωγή υγείας α δημοτικού
Με ενδιαφέρει η συναισθηματική νοημοσύνη .Αλλα στο θεμα της τεχνολογιας δεν τα παω πολυ καλα . Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις εσύ μαζί μου μεσω selides pefani 1971 ια να δω πως δουλεύει το σύστημα; ΕυχαριστώΓεια σας!!!θα ήθελα να ξεκινήσω στα πλαίσια της ευελικτης ζώνης το πρόγραμμα αγωγής υγείας!!Υπάρχει καποιος που το έχει δουλέψει ή εχει να μου δώσει συμβύλες ??(πως να το οργανώσω κτλ)
Γεια σου! Πέρυσι δούλεψα έτοιμο πρόγραμμα αγωγής υγείας Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα Τα θέματα αφορούν στην καλλιέργεια συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών (επικοινωνία , αναγνώριση και έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση της αυτό-εκτίμησης). Το πρόγραμμα απαιτεί δέκα συναντήσεις. Έχω έτοιμο υλικό. επικοινώνησε μέσω του selides eugen
- knafplioti
Αγωγή Υγείας Α΄τάξη eugen
Εννοώ να στείλεις προσωπικί μήνυμα προς eugenτι εννοεις να επικοινωνήσω μεσω selides ???Αχ συγγνωμη αλλα δεν τα παω πολυ καλα με αυτα!!!Με ενδιαφερει πολυ το προγραμμα σου!!!Διαφωτισε με!!
![]()
![]()