Σημαντικό! Λόγω της ανανέωσης της ιστοσελίδας οι νέες τεχνολογίες δεν επιτρέπουν στα παλιά μέλη να συνδεθούν με τον κωδικό τους για λόγους ασφαλείας! Αν είστε παλιό μέλος μπορείτε να ζητήσετε Επαναφορά κωδικού σε αυτήν την σελίδα. Όταν στείλετε την φόρμα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα μήνυμα στο οποίο θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρει (αν αργείτε να το λάβετε ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα). Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας.
Τον ρυθμό του τραγουδιού για τα ζευγαράκια του 10 τον έβγαλα από το μυαλό μου μπορείς να σκεφτείς ένα γνωστό παιδικό τραγούδι και να προσαρμόσεις τα ζευγαράκια.Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω κάτι.
Γεια σας!!!
Στη Γλώσσα που είστε; Εμείς μόλις τελειώσαμε την ενότητα 3. Απ'ότι βλέπω το επετειακό για την 28η Οκτωβρίου είναι στην ενότητα 7. Έχετε φτάσει εκεί;
Κι εγώ μόλις τελείωσα το 3ο στη Γλώσσα, αλλά απο Δευτέρα θα μπω στο επετειακό. Στη Μελέτη είμαι στη συνοικία, "πετάχτηκα" όμως στη διατροφή λόγω του οτι σήμερα ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και κάναμε κάτι στα πλαίσια της Ευέλικτης, και στα Μαθηματικά εδώ και μια εβδομάδα έχω σταματήσει στο 6, γιατί προσπαθώ να τα εξασκήσω όσο μπορώ στο χειρισμό των διψήφιων αριθμών.
Καλησπέρα, τελειώνω την 4η ενότητα στη γλώσσα. Μαθηματικά αύριο θα μπω στο 10, αλλά το 8 με τη συμμετρία το έκανα πολυ επιφανιακα. Μελετη ειμαι στη συνοικία.