Σημαντικό! Λόγω της ανανέωσης της ιστοσελίδας οι νέες τεχνολογίες δεν επιτρέπουν στα παλιά μέλη να συνδεθούν με τον κωδικό τους για λόγους ασφαλείας! Αν είστε παλιό μέλος μπορείτε να ζητήσετε Επαναφορά κωδικού σε αυτήν την σελίδα. Όταν στείλετε την φόρμα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα μήνυμα στο οποίο θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρει (αν αργείτε να το λάβετε ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα). Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας.
Προγραμματίσατε την 1η συνάντηση με τους γονείς των μαθητών σας??
Εκτός από τη γνωριμία, το πώς εργάζεστε μέσα στην τάξη, τι ζητάτε από τα παιδιά, ποιος θα είναι ο ρόλος των γονέων...΄ποιο άλλο θέμα σκέφτεστε να θίξετε???
Καλησπέρα συνάδελφοι!
'Ηθελα να ρωτήσω αν η πρώτη συνάντηση είναι - εκτός από απαραίτητη - και υποχρεωτική..γιατί αυτές τις μέρες είχαμε μια διαφωνία με κάποιους συναδέλφους..Ευχαριστώ!
Η πρώτη συνάντηση είναι απαραίτητη αν έχεις πρώτη χρονιά μία τάξη.Είναι μία κίνηση γνωριμίας και συνεργασίας μαζί τους..Εξηγείς πως δουλεύεις εσύ και πως πρέπει να δουλέψουν και εκείνοι τα παιδιά στο σπίτι για να μην υπάρχει απόκλιση.Αν τώρα τα παίρνεις σενεχόμενη χρονιά , είναι στο χέρι σου αν θα την κάνεις ή όχι.
Kαλη επιτυχια !Απλα για να αναγνωρισουν τον δασκαλο δασκαλα των παιδιων τους ενα ατομο με το οποιο θα εχουν να κανουν ολη τη χρονια ,να απευθυνονται και να ρψτανε την προοδο -το βασικο οτι χρειαζεται συνεργασια!