ΥΛΗ ΣΤ ΤΑΞΗΣ
- kyra_daskala
Μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο;Μην αγχώνεστε συνάδελφοι με την ύλη...άλλωστε τα πράγματα έχουνε αλλάξει, χρειάζεται να κάνουμε το 75% της ύλης.
Από τις επιμορφώσεις για τα νέα βιβλία μας είχαν πει ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέχρι και το 25% των εγχειριδίων με δική μας δουλειά φτάνει να ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διδακτική ύλη σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αν όντως κάτι έχει αλλάξει, κάνε τον κόπο να μας παραπέμψεις σε εγκύκλιο.
Η υπομονή είναι αρετή...<br>UHURU!<br>
και ευτυχώς πάντα ανταμοίβεται!
- kyra_daskala
Μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο;Μην αγχώνεστε συνάδελφοι με την ύλη...άλλωστε τα πράγματα έχουνε αλλάξει, χρειάζεται να κάνουμε το 75% της ύλης.
Από τις επιμορφώσεις για τα νέα βιβλία μας είχαν πει ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέχρι και το 25% των εγχειριδίων με δική μας δουλειά φτάνει να ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διδακτική ύλη σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αν όντως κάτι έχει αλλάξει, κάνε τον κόπο να μας παραπέμψεις σε εγκύκλιο.
Η υπομονή είναι αρετή...<br>UHURU!<br>
Συνάδελφοι, μπορώ και να κάνω λάθος για το 75% της ύλης και να έχετε δίκαιο εσείς, και πραγματικά σας ζητώ συγγνώμη αν σας μπέρδεψα...στην ουσία όμως ποτέ δε θα κάτσω να "σκάσω" για την ύλη. Αν θέλω μπαίνω στην τάξη και μέχρι τα τέλη Μαρτίου έχω βγάλει όχι μόνο το 75% αλλά και τη μισή ύλη της α΄ γυμνασίου...το θέμα είναι τι κάνεις όμως μέσα στην τάξη...Αν το βιβλίο λέει μετατροπή ετερώνυμα σε ομώνυμα και τα παιδιά δεν ξέρουν τι είναι ομώνυμα και τι ετερώνυμα τότε άντε βγάλε μάθημα εσύ σε 45 λεπτά...και άντε εξήγησε εσύ τα κλάσματα σε παιδί που σκέφτεται το 4 Χ5????
Ακριβώς έτσι είναι! Τα ίδια είχαν πει και σ' εμάς. Μάλιστα μας είχαν τονίσει πόσο σημαντικό είναι αυτό, ώστε να ανταποκρίνεται η δουλειά που θα γίνεται στην τάξη στο επίπεδο των μαθητών μας και στα ενδιαφέροντά τους.Από τις επιμορφώσεις για τα νέα βιβλία μας είχαν πει ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέχρι και το 25% των εγχειριδίων με δική μας δουλειά φτάνει να ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διδακτική ύλη σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
- aggelakarakosta
- dimvlachou
Γλώσσα: ενότητα 10 (Με λένε Σόνια)
Μαθηματικά: κεφ. 36
Φυσική:Τέλειωσα το κυκλοφορικό σύστημα
Γεωγραφία:κεφ. 22
θρησκευτικά:κεφ. 17
Ιστορία διδάσκει άλλος συνάδελφος στο τμήμα μου.
Απαντήστε κι άλλοι!!! Είναι βοήθεια αυτή η επικοινωνία! Μπορούμε να σταματήσουμε σε κάποιο μάθημα, αν έχουμε προχωρήσει αρκετά, και να προχωρήσουμε σε κάποιο άλλο που είμαστε πίσω.
Μαθηματικά: κεφ. 36
Φυσική:Τέλειωσα το κυκλοφορικό σύστημα
Γεωγραφία:κεφ. 22
θρησκευτικά:κεφ. 17
Ιστορία διδάσκει άλλος συνάδελφος στο τμήμα μου.
Απαντήστε κι άλλοι!!! Είναι βοήθεια αυτή η επικοινωνία! Μπορούμε να σταματήσουμε σε κάποιο μάθημα, αν έχουμε προχωρήσει αρκετά, και να προχωρήσουμε σε κάποιο άλλο που είμαστε πίσω.