Νομικές Συμβουλές
- vasilikoula
- Επικοινωνία:
Νομικές Συμβουλές
Αγαπητό e-selides ,
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!
Φοβάμαι πως η νέα χρονιά θα αρχίσει με εντάσεισ στο σχολικό χώρο που εργάζομαι. Εδώ και καιρό προσπαθώ με έναν επώδυνο και ψυχοφθόρο τρόπο να αποκτήσω ένα παιδάκι. Στις 3 / 12 / 2009 ενημέρωσα την υπηρεσία μου οτι θα απουσιάσω για κάποιο διάστημα και να κάνω όλες τισ ενέργειεσ για χορήγηση άδειας. Με ρώτησε ο δ/ντήσ αν θέλω να ανακοινωσει το γεγονός σε γονεισ και δυν/φους το θέμα ,είπα όχι γιατί έίναι ατστηρώ προσωπικό δεδομένο.Εκείνος όμως το είπε , οι μαμάδες άρχισαν τα κακεντρεχή σχόλια " τώρα βρήκε να το κάνει" και να κουτσομπολεύουν στις πλατείες και έξω από το σχολείο. Αύριο ξαναγυρίζω σχολείο δυστυχώς και είμαι έξαλλη! Θα ήθελα μια υπεύθυνη γνώμη για το τι μπορώ να κάνω σε νομικό επίπεδο!Ευχαριστώ[/b]
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!
Φοβάμαι πως η νέα χρονιά θα αρχίσει με εντάσεισ στο σχολικό χώρο που εργάζομαι. Εδώ και καιρό προσπαθώ με έναν επώδυνο και ψυχοφθόρο τρόπο να αποκτήσω ένα παιδάκι. Στις 3 / 12 / 2009 ενημέρωσα την υπηρεσία μου οτι θα απουσιάσω για κάποιο διάστημα και να κάνω όλες τισ ενέργειεσ για χορήγηση άδειας. Με ρώτησε ο δ/ντήσ αν θέλω να ανακοινωσει το γεγονός σε γονεισ και δυν/φους το θέμα ,είπα όχι γιατί έίναι ατστηρώ προσωπικό δεδομένο.Εκείνος όμως το είπε , οι μαμάδες άρχισαν τα κακεντρεχή σχόλια " τώρα βρήκε να το κάνει" και να κουτσομπολεύουν στις πλατείες και έξω από το σχολείο. Αύριο ξαναγυρίζω σχολείο δυστυχώς και είμαι έξαλλη! Θα ήθελα μια υπεύθυνη γνώμη για το τι μπορώ να κάνω σε νομικό επίπεδο!Ευχαριστώ[/b]
Περιεργη συμπεριφορα συναδεφου
...Συνεχεια ...στην προβληματικη συμπεριφορα...
Διαχειρηση Προβληματικης συμπεριφορας
Coraline,πέρα από τη δασκάλα που σε έχει πάρει στο ψιλό ή τη σύμβουλο ή όποιον άλλο,δεν υπάρχει κανείς στο περιβάλλον του σχολείου που να μπορεί να σε στηρίξει μέχρι να περάσει η χρονιά; Και του χρόνου μην κάνεις απόσπαση για το συγκεκριμένο μέρος. Πάρε και καμιά άδεια,όλοι αρρωσταίνουμε , κάτι μας συμβαίνει..τη δικαιούσαι. Επίσης ,νομίζω, ότι και η επικοινωνία στο site σου έχει γίνει λίγο εμμονή. Το έπαθα και εγώ ως νεοφώτιστη του ίντερνετ!
Ανακεφαλαιώνω: βρες κάποιον να μιλάς και όχι μόνο για το θέμα της δασκάλας που σε παριστάνει, πάρε καμιά άδεια και κόψε το πολύ ίντερνετ!
Σου εύχομαι η νέα χρονιά να στα φέρει καλύτερα!
Ανακεφαλαιώνω: βρες κάποιον να μιλάς και όχι μόνο για το θέμα της δασκάλας που σε παριστάνει, πάρε καμιά άδεια και κόψε το πολύ ίντερνετ!
Σου εύχομαι η νέα χρονιά να στα φέρει καλύτερα!
- vasilikoula
- Επικοινωνία:
περίεργη συμπεριφορά συναδέλφου
Γειά σου συναδέλφισσα,
Μήπως η συγκεκριμένη δασκάλα σου έδωσε ένα πιάτο φαγητό?
Μήπως είχες την ανάγκη της και σε βοήθησε?
Αν δεν της χρωστάς και δε σου χρωστάει αδιαφόρησε πλήρως για τη συμπεριφορά της ή αν θες να την πικάρεις και να ξεκολλήσει από σένα κάνε ακριβώς ότι σου κάνει.Για παράδειγμα , απάντησε στα σημειώματα με σημειώματα , καλημέριζέ την πάντα με χαμόγελο και δείχνε οτι αδιαφορείς για τη σταση της απέναντί σου ενώ εσύ τη βλέπεις φιλικά!Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα έχει ξεκολλήσει από σένα!
Καλή Επιτυχία!
Μήπως η συγκεκριμένη δασκάλα σου έδωσε ένα πιάτο φαγητό?
Μήπως είχες την ανάγκη της και σε βοήθησε?
Αν δεν της χρωστάς και δε σου χρωστάει αδιαφόρησε πλήρως για τη συμπεριφορά της ή αν θες να την πικάρεις και να ξεκολλήσει από σένα κάνε ακριβώς ότι σου κάνει.Για παράδειγμα , απάντησε στα σημειώματα με σημειώματα , καλημέριζέ την πάντα με χαμόγελο και δείχνε οτι αδιαφορείς για τη σταση της απέναντί σου ενώ εσύ τη βλέπεις φιλικά!Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα έχει ξεκολλήσει από σένα!
Καλή Επιτυχία!
... αγαπητή vasilikoula καλησπέρα. Σου υπενθυμίζω ότι ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας προβλέπει συγκεκριμένες άδειες. Όσο για τη διαδικασία, η αίτηση γίνεται μέσω του διευθυντή του σχολείου, αλλά την απόφαση για την χορήγηση την παίρνει ο προϊστάμενος του Γραφείου που ανήκεις. Έτσι, καλό θα είναι να συζητήσεις το θέμα με τον προϊστάμενο ...
Όσο για τις άδεις, κατέβασε το εγκόλπιο στο link που σου παραθέτω και θα βρεις απαντήσεις σε πολλά υπηρεσιακά θέματα: http://users.att.sch.gr/dimitrako/?page_id=60
Όσο για τις άδεις, κατέβασε το εγκόλπιο στο link που σου παραθέτω και θα βρεις απαντήσεις σε πολλά υπηρεσιακά θέματα: http://users.att.sch.gr/dimitrako/?page_id=60