Yλικα για το σχολειο-Υλικα για τον εκπ/κο στην ταξη
Yλικα για το σχολειο-Υλικα για τον εκπ/κο στην ταξη
- SBARNIARHS
- Επικοινωνία:
- pirlipopon
Κάθε σχολική επιτροπή παίρνει χρήματα για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων που καλύπτει. Ο διευθυντής του μεγαλύτερου (συνήθως) σχολείου αναλαμβάνει και τη διαχείριση των χρημάτων αυτών με την άδεια του προέδρου της σχολικής επιτροπής, ο οποίος είναι αιρετός του δήμου (δημοτικός σύμβουλος ή αντιδήμαρχος) και των υπόλοιπων μελών της.
Το τι έξοδα θα καλύπτει η σχολική επιτροπή, εξαρτάται από τα χρήματα που έχει στο ταμείο ο διευθυντής-διαχειριστής. Όμως, σε περίπτωση που μια σχολική επιτροπή καλύπτει δυο ή περισσότερα σχολεία μερικές φορές δημιουργούνται προβλήματα...
Ο διευθυντής σου είναι ο πλέον κατάλληλος για να σου πει ποια έξοδα μπορεί να σου καλύψει... Για τα υπόλοιπα, υπάρχει και το ταμείο της τάξης, το οποίο συναντάμε σε πολλά σχολεία και το διαχειρίζεται το προεδρείο που εκλέγεται στην αρχή της σχολικής χρονιάς.
Το τι έξοδα θα καλύπτει η σχολική επιτροπή, εξαρτάται από τα χρήματα που έχει στο ταμείο ο διευθυντής-διαχειριστής. Όμως, σε περίπτωση που μια σχολική επιτροπή καλύπτει δυο ή περισσότερα σχολεία μερικές φορές δημιουργούνται προβλήματα...
Ο διευθυντής σου είναι ο πλέον κατάλληλος για να σου πει ποια έξοδα μπορεί να σου καλύψει... Για τα υπόλοιπα, υπάρχει και το ταμείο της τάξης, το οποίο συναντάμε σε πολλά σχολεία και το διαχειρίζεται το προεδρείο που εκλέγεται στην αρχή της σχολικής χρονιάς.
Φυσικά και δεν γίνεται έτσι caroline!!!!
Νομίζω ότι οι λύσεις που σου έδωσαν οι συνάδελφοι είναι πλέον ενδεδειγμένες!!!
Στο δικό μου το σχολείο, ζητάμε στην αρχή της χρονιάς μερικά υλικά από τα παιδια στη λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστούμε!!!
Στη συνέχεια ότι άλλο χρειαστούμε το ζητάμε από το διευθυντή και εκείνος μας το παρέχει με έξοδα της σχολικής επιτροπής!!!!!
Βέβαια βρεθηκα πολλές φορές να αγοράζω μόνη μου πραγματάκια και υλικά για διάφορες χειροτεχνίες, αλλα τον κύριο όγκο των υλικών τον παίρνουμε με αυτόν τον τρόπο!!!!!
Νομίζω ότι οι λύσεις που σου έδωσαν οι συνάδελφοι είναι πλέον ενδεδειγμένες!!!
Στο δικό μου το σχολείο, ζητάμε στην αρχή της χρονιάς μερικά υλικά από τα παιδια στη λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστούμε!!!
Στη συνέχεια ότι άλλο χρειαστούμε το ζητάμε από το διευθυντή και εκείνος μας το παρέχει με έξοδα της σχολικής επιτροπής!!!!!
Βέβαια βρεθηκα πολλές φορές να αγοράζω μόνη μου πραγματάκια και υλικά για διάφορες χειροτεχνίες, αλλα τον κύριο όγκο των υλικών τον παίρνουμε με αυτόν τον τρόπο!!!!!
Eυχαριστω
ισως δεν τους πολυδινουν σημασια.Ενα αλλο πραγμα που εχω να αντιμετωπισω ειναι ορισμενες ανεξηγητες συμπεριφορες συναδερφων (ευτυχως πολυ περιορισμενες)π.χ....μιλουν μπροστα μου για μενα .να θεωρησω οτι στερουνται κοινωνικης μορφωσης?