ΥΛΗ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ

Συζητήσεις και απόψεις γενικά για την τάξη και τα μαθήματα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
katerinz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από katerinz »

Σε ποιο μαθημα φτάσατε σε γλώσσα και μαθηματικά:
Άβαταρ μέλους
mikahlos

Δημοσίευση από mikahlos »

ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ Η,η ΚΑΝΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ .ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ 21 ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ(ΠΑΛΙ) ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 5-10
Άβαταρ μέλους
mikahlos

Δημοσίευση από mikahlos »

ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Άβαταρ μέλους
staheap

Δημοσίευση από staheap »

Στη Γλώσσα τέλειωσα την πρώτη ενότητα και αύριο γράφουν επαναληπτικό.
Στα Μαθηματικά είμαι στο 16ο κεφ. αλλά δουλεύω περισσότερο με τετράδιο και φυλλάδια.
Άβαταρ μέλους
skoulina

ύλη πρώτης τάξης

Δημοσίευση από skoulina »

Ακούστε τη συμβουλή μιας παλιάς!
Στην πρώτη ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!Τα παιδιά δε μαθαίνουν το μηχανισμό αναγνώριση - γραφή - συλλαβισμό το Φλεβάρη, αλλά τώρα. Είχα πέρυσι πρώτη τάξη και στην τελευταία ενότητα δεν μπήκα καθόλου! Φέτος τα δευτεράκια φυσάνε! Πολλές επαναλήψεις και δυο μέρες το κάθε καινούριο γράμμα!
Άβαταρ μέλους
skoulina

Δημοσίευση από skoulina »

Επίσης, συνάδελφοι,
μην τα πλακώνετε τα παιδιά με πολλές φωτοτυπίες στο σπίτι! Προσπαθήστε να βγάζετε την περισσότερη δουλειά στο σχολείο, με πολλές επαναλήψεις και με πολλές μέρες στο ίδιο μάθημα. Ένα παιδί φυσιολογικής νοημοσύνης και συγκέντρωσης δεν πρέπει να κάνει πάνω από 40 - 45 λεπτά να διαβάσει αυτά που θα του έχετε βάλει για το σπίτι. Σκεφτείτε ότι είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε τα παιδιά να ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ το σχολείο! αν τα κουράζετε πολύ στο σπίτι, θα καταφέρετε ακριβώς το αντίθετο! Και, μια ακόμα φιλική συμβουλή, μιας και πλησιάζουν Χριστούγεννα και πολλή συζήτηση γίνεται: ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΑΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ! ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!Δυο μέρες μετά αρκούν για την επανάληψή σας!
Άβαταρ μέλους
stellabezantakou

Δημοσίευση από stellabezantakou »

εμεις στη Γλώσσα είμαστε κάπως πίσω γιατί κάνουμε το κάθε γράμμα περίπου τρεις μέρες. αγχώθηκα λιγάκι γιατι αυτή την εβδομάδα το σχολείο έκλεισε για επτά μέρες. ανησυχώ μήπως στο ΄τελος δε βγάλω την ύλη. βέβαια είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το ως τώρα αποτέλεσμα στη γλώσσα.αλλά θα προλάβω;;;!!
Άβαταρ μέλους
christinadede

Δημοσίευση από christinadede »

[quote]εμεις στη Γλώσσα είμαστε κάπως πίσω γιατί κάνουμε το κάθε γράμμα περίπου τρεις μέρες. αγχώθηκα λιγάκι γιατι αυτή την εβδομάδα το σχολείο έκλεισε για επτά μέρες. ανησυχώ μήπως στο ΄τελος δε βγάλω την ύλη. βέβαια είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το ως τώρα αποτέλεσμα στη γλώσσα.αλλά θα προλάβω;;;!![/ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ Α΄ΤΑΞΗ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΚΑΝΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΠΡΟΣΥΛΛΑΒΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝ 15 ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ (ΤΡ - ΣΤΡ ΠΝ Κ.Α) ΚΑΙ ......... Η ΥΛΗ ΒΓΗΚΕ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ
Άβαταρ μέλους
tseagori

Δημοσίευση από tseagori »

"stellabezantakou"ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ Α ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ Β ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΚ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!ΟΜΩΣ Η ΥΛΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΟΣΟ ΘΕΣ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ !!!
Άβαταρ μέλους
stellabezantakou

Δημοσίευση από stellabezantakou »

Ευχαριστώ πολύ!! ελπίζω να πάνε όλα καλά... :?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Α' τάξη”