Τ.Π.Ε ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ - ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Συζητήσεις και απόψεις γενικές.
Άβαταρ μέλους
dimitrap

Δημοσίευση από dimitrap »

΄Εδωσα πιστοποίηση τον Ιούνιο του 2008 και πήρα τα χρήματα το Δεκέμβρη. Ανήκω στη Δ/νση Π.Ε. Τρικάλων.Νομίζω ότι έχει να κάνει σε ποια Δ/νση ανήκεις. Υπάρχει συνάδελφος που να υπηρετεί σε ολιγοθέσιο σχολείο να μου πει αν έχει πληρωθει από την αρχή της σχ.χρονιάς τις υπερωρίες?

Δουλεύω σε ολιγοθέσιο και δεν έχω πάρει υπερωρίες. Κανονικά μέσα στον Μάρτιο πρέπει να πάρουμε τις υπερωρίες για τους μήνες Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο. Για τους υπόλοιπους μήνες (Ιανουάριο - Ιούνιο) μετά το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
marialekaki

Απαντηση στις ερωτησεις για αποστολη επιταγων

Δημοσίευση από marialekaki »

:D Σε απαντηση για την πληρωμη των επιταγων σε οσουσ εχουν επιμορφωθει ,οταν επικοινωνησα τηλεφωνικα με το αρμοδιο τμημα του Υπουργειου μου ειπαν οτι στελνονται επιταγες συνεχως και η παραλαβη θα γινει απο τα ΚΣΕ στα οποια και επιμορφωθηκαμε και οχι στη Β/θμια. :roll: Απο εκει επισης θα παραλαβουμε και τη βεβαιωση επιμορφωσης.(Τηλ.210-34.43.450 )
Άβαταρ μέλους
pefani1971

Δημοσίευση από pefani1971 »

Εγώ έδωσα πριν λίγες μέρες για πιστοποίηση , πέρασα και παίρνω τηλ στο Αιγάλεω να ρωτήσω για τον τρόπο κατάθεσης των δικαιολογητικών . Δε βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ στα τηλέφωνα !!!!! Πάντως πέρασα την επιμόρφωση το 2006 πήρα την επιταγή πέρυσι 2008 :?
Άβαταρ μέλους
marialekaki

Δημοσίευση από marialekaki »

:D Απο ο,τι καταλαβα,τις βεβαιωσεις θα τις δινει ο Δ/ντης του ΣΕΚ-ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ,οπως επισης και την επιταγη..(293)Ε)... :D ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΛΗΝΕΤ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές απορίες για τους εκπαιδευτικούς”