Θεατρικό Λήξης Σχολικού Έτους - Τα Ναυτάκια (για Νηπιαγωγείο

Αναζήτηση εκπαιδευτικού υλικού από τα μέλη μας.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
miker

Θεατρικό Λήξης Σχολικού Έτους - Τα Ναυτάκια (για Νηπιαγωγείο

Δημοσίευση από miker »

Συνάδελφοι έχω δει κάπου-κάπως-κάποτε :? :? :? ένα μικρό χιουμοριστικό θεατρικό με τίτλο "Τα ναυτάκια" όπου ο Καπετάνιος καλεί τους ναύτες σε αναφορά. Είναι για λίγα παιδάκια από ότι θυμάμαι και πολύ απλό και σκέφτομαι να το προτιμήσω φέτος λόγω μικρού τμήματος (σε ηλικία και αριθμό παιδιών). Μήπως έχετε καμιά ιδέα σε ποιό βιβλίο υπάρχει γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα... Ή μήπως κάποιος από εσάς το έχει και μπορεί να μου το στείλει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων....[color=green8e][/color8e][size=188e][/size8e]
Άβαταρ μέλους
grigoriadoukate
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από grigoriadoukate »

θα το ηθελα και γω αυτο το θεατρικο γιατι εχω προνηπια και θα ειναι καλο νομιζω... :
Άβαταρ μέλους
kolovouelen
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kolovouelen »

δεν ξέρω το συγκεκριμένο θεατρικό αλλά αν δεν το βρεις σου προτείνω την "Παραμυθοσαλάτα"
Άβαταρ μέλους
grigoriadoukate
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από grigoriadoukate »

ευχαριστω θα το εχω υποψην μου... οτι αλλο νομιζετε πως ειναι καλο παρακαλω αποστειλετε το ...
Άβαταρ μέλους
elenipapa

Re: Θεατρικό Λήξης Σχολικού Έτους - Τα Ναυτάκια (για Νηπιαγω

Δημοσίευση από elenipapa »

Συνάδελφοι έχω δει κάπου-κάπως-κάποτε :? :? :? ένα μικρό χιουμοριστικό θεατρικό με τίτλο "Τα ναυτάκια" όπου ο Καπετάνιος καλεί τους ναύτες σε αναφορά. Είναι για λίγα παιδάκια από ότι θυμάμαι και πολύ απλό και σκέφτομαι να το προτιμήσω φέτος λόγω μικρού τμήματος (σε ηλικία και αριθμό παιδιών). Μήπως έχετε καμιά ιδέα σε ποιό βιβλίο υπάρχει γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα... Ή μήπως κάποιος από εσάς το έχει και μπορεί να μου το στείλει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων....[color=greena4][/colora4][size=18a4][/sizea4]
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΥΡΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ (για τα μέλη)”