Φαντασία στο μάθημα ή τρέχω να τελειώσω την ύλη;

Συζητήσεις και απόψεις γενικά για την τάξη και τα μαθήματα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marakara
Επικοινωνία:

Φαντασία στο μάθημα ή τρέχω να τελειώσω την ύλη;

Δημοσίευση από marakara »

Τελικά νομίζω ότι πρέπει να αποφασίσουν...Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για ζωγραφική, θέατρο, προγράμματα.... Έχω Β τάξη και είμαι στη γλώσσα στο 9, μαθηματικά στο 23, μελέτη στα ζώα (που βρίσκεστε εσεις;) έχω χρόνο για δραστηριότητες ή πρέπει να τρέξω την ύλη;;;;; :( Πείτε την γνώμη σας....[color=darkred45][/color45]
Άβαταρ μέλους
emmanoyelo

Δημοσίευση από emmanoyelo »

Πέρσι που είχα Β΄, στις 21-1-08 έκανα το επαναληπτικό του 9 στη Γλώσσα και "Το συμπλήρωμα του 100"στα Μαθηματικά. :idea:
Άβαταρ μέλους
ddimoudi
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ddimoudi »

Στη γλώσσα είμαι στο κεφάλαιο 9,στα μαθηματικά στο κεφάλαιο 23,στη μελέτη προσπαθώ όλη τη βδομάδα να ξεκινήσω τα ζώα και δεν τα καταφέρνω. Όσο για τη μουσική και τα τεχνικά είμαι τυχερή ,τα κάνουν άλλοι.Δεν αγχώνομαι με την ύλη πιστεύω θα βγει.
Άβαταρ μέλους
kapsimali
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kapsimali »

Γλώσσα είμαι στο 9 αλλά έχω κάνει το 12 πριν τις γιορτές. Όπως όλοι φαντάζομαι. Στα Μαθηματικά είμαι στο 24 ξεκίνησα την προπαίδεια αλλά ξέρω και από πέρσι ότι κάθε κεφάλαιο απο δω και πέρα κρατάει πάνω από 3 ή 4 μέρες.΄Όμως δεν τρέχει τίποτα γιατί η ύλη βγαίνει άνετα.
Άβαταρ μέλους
mariatoyota

Δημοσίευση από mariatoyota »

Γλώσσα είμαι στο 13 , Μαθηματικά στο 25 και Μελέτη μόλις τέλειωσα τα Ζώα .Κάποιες δραστηριότητες προσφέρονται για τις ώρες της Ευέλικτης ζώνης . Πάντως η Μελέτη βγαινει δύσκολα. :idea:
Άβαταρ μέλους
theotest
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theotest »

Γλώσσα είμαι στο 9 αλλά έχω κάνει το 12 πριν τις γιορτές. Όπως όλοι φαντάζομαι. Στα Μαθηματικά είμαι στο 24 ξεκίνησα την προπαίδεια αλλά ξέρω και από πέρσι ότι κάθε κεφάλαιο απο δω και πέρα κρατάει πάνω από 3 ή 4 μέρες.΄Όμως δεν τρέχει τίποτα γιατί η ύλη βγαίνει άνετα.
kapsimali απο πού είσαι;Μήπως από Μαρώνεια;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Β' τάξη”