Αναζήτηση Άρθρων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε στα άρθρα σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Τελευταία Γεγονότα
Τρέχοντα

   Πρωτομαγιά

      (πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό)

 

   Πάσχα

      (πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό)

 

   Λήξη σχολικής χρονιάς

      (πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό)

 

Οργάνωση σχολείου/τάξης

      (έγγραφα, έντυπα, βραβεία,

       ετικέτες, αναμνηστικά, κτλ)

 

Σχολ. εορτές/Εκδηλώσεις

      (πλούσιο εορταστικό υλικό,

       για όλες τις εκδηλώσεις) 

 

 Ελεύθερη Ώρα για τα Παιδιά

 

 Εκπαιδευτική TV

 

 Δείτε ΟΛΟ το υλικό μας !

 

Ελεύθερη πρόσβαση σε όλους,

     για όλο το υλικό μας !

     (χωρίς δημιουργία λογαριασμού)

 

Προτεινόμενος

     φυλλομετρητής: Chrome Gr

 

stop-bullying.gov.gr

 


 Ημερολόγιο Απριλίου 2024

 Σχολικό ημερολόγιο 2023-24

 Προγραμ/σμός εκπαιδ. 2023-24

 Μισθοδοσία εκπαιδευτικών

 


 Χρήσιμα

 Νοσοκομεία

 Νηστείες

 Πρωτοσέλιδα

 Παγκόσμιες Ημ.

 Πρόγραμμα TV

 

    

 Απεργίες

 Φαρμακεία

 Αργίες

 Συγκοινωνίες

 Εκπτώσεις

 Ο Καιρός


 Χάρτης ιστοσελίδας

 Γενικές οδηγίες

Το παιχνίδι της εβδομάδας

        Εκπαιδευτικά παιχνίδια - ασκήσεις 

Καθηγητές σε ΑΣΟΕΕ και Πανεπιστήμιο Πατρών

Καταχωρήθηκε στις: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 , από τον/την συγγραφέα: e-selides, επισκέψεις: 2630
στην κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Εκπαιδευτικούς ζητούν έξι τμήματα ...


Καθηγητές θα προσλάβουν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών για να καλύψουν διδακτικές ανάγκες τμημάτων τους για το ερχόμενο πανεπιστημιακό έτος.

Οι διδάσκοντες που θα προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π/Δτος 407/80.
H σύμβαση των καθηγητών που προσλαμβάνονται με βάση τη συγκεκριμένη διάταξη διαρκεί έως ένα πανεπιστημιακό έτος και δύναται να ανανεώνεται ή να παρατείνεται το πολύ μέχρι τρία πανεπιστημιακά έτη
H σύμβαση των καθηγητών που προσλαμβάνονται με βάση τη συγκεκριμένη διάταξη διαρκεί έως ένα πανεπιστημιακό έτος και δύναται να ανανεώνεται ή να παρατείνεται το πολύ μέχρι τρία πανεπιστημιακά έτη

Επισημαίνεται ότι η σύμβαση των καθηγητών που προσλαμβάνονται με βάση τη συγκεκριμένη διάταξη διαρκεί έως ένα πανεπιστημιακό έτος και δύναται να ανανεώνεται ή να παρατείνεται το πολύ μέχρι τρία πανεπιστημιακά έτη. Οι ανωτέρω καθηγητές έχουν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που αντιστοιχούν στη βαθμίδα του ΔΕΠ με την οποία έχουν εξομειωθεί μισθολογικά ανάλογα με τα προσόντα τους.

Αναλυτικά οι θέσεις διδασκόντων που προκηρύσσονται από τα δύο μεγάλα πανεπιστήμια είναι οι εξής:

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Διδακτικές ανάγκες του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων θα καλύψουν οι διδάσκοντες βάσει του Π.Δ. 407/1980 που θα προσληφθούν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Συγκεκριμένα θα κληθούν να διδάξουν: α) εννιά μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου, β) το εργαστηριακό μάθημα "Πληροφοριακά Συστήματα" του χειμερινού εξαμήνου, γ) δέκα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου και δ) το εργαστηριακό μάθημα "Στοιχεία Υπολογιστικών και Πληροφοριακών Συστημάτων".

Οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος που ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία των μαθημάτων αυτών πρέπει να υποβάλουν μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου: α) εκτενές βιογραφικό σημείωμα (σε 4 αντίτυπα), β) αντίγραφα τίτλων σπουδών και γ) συνοπτικό υπόμνημα των εργασιών τους (σε 4 αντίτυπα).

Για πρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Ιφιγένεια Πανοπούλου, στο τηλ. 210 8203375, ενώ αναλυτικά για τα μαθήματα διδασκαλίας μπορούν να ενημερωθούν και στην ιστοσελίδα: http://www.aueb.gr/pages/news/anakoinosi_item.php?catid=13&index=0.

Αιτήσεις δέχεται το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη διδασκαλία κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 του προπτυχιακού μαθήματος "Περιφερειακή Ανάπτυξη - Οικονομική Ανάπτυξη".

Οι ενδιαφερόμενοι, που πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος, καλούνται να καταθέσουν ή να αποστείλουν αίτηση και εκτενές βιογραφικό σημείωμα (σε 3 αντίτυπα) το αργότερο μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 8203107.

Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοίνωσε την πρόσληψη διδασκόντων με βάση τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/80, για τη διδασκαλία των ακόλουθων μαθημάτων προπτυχιακών προγραμμάτων του κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013:

- Εργαστήριο Υπολογιστών - Πρακτικές Ασκήσεις
- Εισαγωγή στη Φυσική Ι - Πρακτικές Ασκήσεις
- Διδακτική Φυσικών Επιστημών
- Πρακτικές Ασκήσεις στο Σχολείο
- Οργάνωση και διοίκηση της Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτικών μονάδων
- Εκπαίδευση Ενηλίκων - Πολιτικές διά βίου εκπαίδευσης

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων διαρκεί έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2012, και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 2610 969701 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.elemedu.upatras.gr.

Επιστημονικό προσωπικό για τη διδασκαλία οκτώ μαθημάτων στο πλαίσιο προπτυχιακών προγραμμάτων του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία πρόκειται να προσλάβει το Πανεπιστήμιο Πατρών, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους το αργότερο μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2012 στη Γραμματεία του Τμήματος (Πανεπιστημιούπολη 26500, Ρίο Αχαΐας).

Για επιπλέον πληροφορίες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2610 969310, 9699308, 9693309 και 9693307 ή να επισκέπτονται τον ιστότοπο: http://www.ecedu.upatras.gr.

Τη διδασκαλία μαθημάτων προπτυχιακού και μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 θα αναλάβουν οι καθηγητές που θα προσληφθούν, βάσει του Π.Δ. 407/80, από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Τα μαθήματα θα είναι: "Αριθμητική Ανάλυση" (Προπτυχιακό Πρόγραμμα) και "Αριθμητικές Μέθοδοι" (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα). Οι υποψήφιοι για τα παραπάνω μαθήματα θα πρέπει να είναι εξειδικευμένοι με τη χρήση κωδικών υπολογιστικής ρευστομηχανικής και σε εφαρμογές λογισμικού Χημικής Μηχανικής.

Η υποβολή των αιτήσεων διαρκεί μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου και για πρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2610 969500-1-2-3 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.chemeng.upatras.gr.

Καθηγητές στο τμήμα Φιλοσοφίας

Την πρόσληψη διδασκόντων αποφάσισε το Πανεπιστήμιο Πατρών ώστε να καλύψει διδακτικές ανάγκες του Τμήματος Φιλοσοφίας για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Οι προσληφθέντες βάσει του Π.Δ. 407/80 θα αναλάβουν τη διδασκαλία μαθημάτων του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου.
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους διδακτορικό τίτλο σπουδών, καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μαζί με όλα τα αναγκαία δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλοσοφίας (Πανεπιστημιούπολη 26504, Ρίο Αχαΐας) μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλ. 2610 969300 και 997155, καθώς και μέσω του e-mail: [email protected]. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται και από την ιστοσελίδα του Τμήματος: www.philosophy.upatras.
Πηγή: Έθνος

Άρθρα από την ίδια κατηγορία

Προστέθηκε την: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 @ 14:06:37 στην κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
 Διδάσκοντες με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου στην  Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 @ 11:20:12 στην κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΟΑΕΔ για την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων.... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014 @ 11:01:55 στην κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-24 ετών και έχει τίτλο «Επιταγή εισόδου για άνεργους νέους 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014 @ 10:55:42 στην κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (από 1 μέχρι 34 ημερομίσθια ανά άτομο και για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψής τους μέχρι 30-11-2014)... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 @ 11:29:45 στην κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής και  Θεσσαλονίκης.... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 @ 11:26:46 στην κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων νέων που είχαν ενταχθεί σε πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους έως 29 ετών»... περισσότερα »