Σημαντικό! Λόγω της ανανέωσης της ιστοσελίδας οι νέες τεχνολογίες δεν επιτρέπουν στα παλιά μέλη να συνδεθούν με τον κωδικό τους για λόγους ασφαλείας! Αν είστε παλιό μέλος μπορείτε να ζητήσετε Επαναφορά κωδικού σε αυτήν την σελίδα. Όταν στείλετε την φόρμα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα μήνυμα στο οποίο θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρει (αν αργείτε να το λάβετε ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα). Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας.
Γεια σας κι από μένα!! Γλώσσα σήμερα μπήκα στο 12( χωρίς όμως να έχω κάνει υτο 11) και μαθηματικά τελείωσα το 21. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό μου στα μαθηματικά έπρεπε να είμαι πιο μπροστά αλλά έμεινα πίσω γιατί αφιέρωσα ώρες σε ασκήσεις προσθέσεων και αφαιρέσεων όπου τα παιδιά είχαν δυσκολίες.
Παιδιά γλώσσα τη Δευτέρα τελειώνω το 12 και ξεκινώ επανάληψη, Μαθηματικά μπαίνω στο 18. Καλά ειναι? Πείτε μου ότι ειμαι καλά να μην αγχώνομαι πια, θα σκάσω
Πάνω κάτω είμαστε στα ίδια! Είσαι ένα κεφάλαιο μπροστά στη γλώσσα από μένα και είμαι 3 μαθήματα μπροστά στα μαθηματικά... Έχω κάνει προγραμματισμό και όχι μόνο μας φτάνει αλλά μας περισσεύει κιόλας!!!
Mε άσπρο χαρτί του μέτρου μπορείς να φτιάξεις χιονισμένα παράθυρα.
Βάζεις άσπρο κυματιστό χαρτί στη βάση του παραθύρου καθώς υποτίθεται ότι είναι το χιόνι, που το έχει ήδη στρώσει. Στο πάνω μέρος των παραθύρων διάσπαρτες βάζεις χιονονιφάδες. Αυτή είναι μια διακόσμιση που θα σε βγάλει μέχρι και τις απόκριες...
Εγώ άφησα μισό το 18 κι εσύ ρωτάς για το 20 ; Τι λες τώρα; Γλώσσα από το 9 πήγα στο 12 και το έχω μισό κι αυτό! Μη στεναχωριέσαι όλα θα γίνουν! Καλές γιορτές σε όλους μας! Δ Ι Α Κ Ο Π Ε Σ έρχοντα ! Καλά να περάσουμε παιδιά!