ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟ

Συζητήσεις και απόψεις γενικές.
Άβαταρ μέλους
elenikark
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007, 00:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟ

Δημοσίευση από elenikark »

Έδωσε κανείς τις εξετάσεις για την πιστοποίση στο Β' επίπεδο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε; Πώς ήταν; Προλάβατε; Δίνω την Κυριακή και ομολογώ πως έχω αγχωθεί με το ελεύθερο θέμα!
Άβαταρ μέλους
jim_sdtv
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 20 Οκτ 2006, 00:00
Τοποθεσία: Ν.Έβρου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jim_sdtv »

Καλή επιτυχία Ελένη.

Ελπίζω να τα πας καλά και να μας γράψεις πως/τι ήταν το θέμα...
Άβαταρ μέλους
elenikark
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007, 00:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από elenikark »

Ευχαριστώ πολύ!!! Αν και ελπίζω να βρεθεί κάποιος που να έχει δώσει πριν από μένα για να με ηρεμήσει λίγο!

Πάντως, το β-επίπεδο, είναι τρομερά ενδιαφέρον και βοηθάει πολύ στη διδασκαλία και στο να κάνουμε το μάθημα πιο ελκυστικό για τα παιδιά. Έχει λίγο κόπο βέβαια, αλλά πραγματικά τον αξίζει!
Άβαταρ μέλους
kyra_daskala
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2006, 00:00
Τοποθεσία: Κηφισιά

Δημοσίευση από kyra_daskala »

Αντιγράφω από το φορουμ του eduportal...


Δάσκαλοι ΠΕ70:"Παιχνίδια παιδιών: Το παιχνίδι στη ζωή του παιδιού" ( Γλώσσα Γ' )

ΠΕ70
Το ελεύθερο θέμα για όσους είχαν επιλέξει μικρές τάξεις ήταν: Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (Διαθεματικό).
Για όσους είχαν επιλέξει μεγάλες τάξεις: Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Διαθεματικό).

"Αγωγοί και μονωτές"
"Η Άλωση της Πόλης από τους Φράγκους"
"Συγκρίσεις μεγεθών"
"Το Σχολείο μου"
Η υπομονή είναι αρετή...<br>UHURU!<br>


και ευτυχώς πάντα ανταμοίβεται! ;-)
Άβαταρ μέλους
ioniosthess
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2008, 00:00

Δημοσίευση από ioniosthess »

Καλησπέρα,έδωσα πριν δύο χρόνια ,όταν πρωτοεφαρμόστηκε και δεν είχα και ιδιαίτερο χρόνο (τέλος επιμόρφωσης αρχές Νοέμβρη 2008 -εξέταση στις 19 του ίδιου μήνα) ούτε για διάβασμα ούτε και υπήρχε και τράπεζα δεδομένων. Πέρασα τις εξετάσεις με επιτυχία,αλλά η αλήθεια είχα αγχωθεί αρκετά, ο χρόνος μου φάνηκε λιγος,αν και δεν εξάντλησα το τετράωρο. Οπότε μάλλον μου ακούγεστε ως πιο τυχεροί!!! Καλή επιτυχία σε όλους σας.
Υ.Γ. Το παν είναι να υπάρχει και η υποδομή στη σχολική μονάδα, για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις όσα μαθαίνεις,αλλιώς είναι άχρηστο.
Άβαταρ μέλους
mpouki
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 16 Οκτ 2010, 00:00

Δημοσίευση από mpouki »

peri tinos prokeitai bre paidia???egw den exw idea??? 8O [size=181a][/size1a]
Άβαταρ μέλους
perdik
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 18 Νοέμ 2008, 00:00

Δημοσίευση από perdik »

:roll: Στην Κοζάνη σήμερα :Ισότητα και διαμοιρασμός(μικρές τάξεις)
Άβαταρ μέλους
hkolesia
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 14 Νοέμ 2008, 00:00

Δημοσίευση από hkolesia »

Χθες στη Χαλκίδα ανθρωπογενές περιβάλλον για τις μικρές Μέγας Αλέξανδρος για τις μεγάλες. Ως διαδικασία ήταν ενδιαφέρουσα και όχι δύσκολη για κάποιον που είχε παρακολουθήσει το β΄επιπεδο με σχετική συνέπεια. Δε χρειαζόταν να είχες διαβάσει ιδιαίτερα (ίσως μόνο τις ερωτήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο) και να συγκεντρωθείς στο θέμα. Ο χρόνος ήταν πάρα πολύς.
Άβαταρ μέλους
elenikark
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007, 00:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από elenikark »

Έπεσε ο άξονας συμμετρίας (για μεγάλες τάξεις του δημοτικού). Εντάξει, δεν ήταν και τραγικό, αλλά σίγουρα το σενάριο που έγραψα δεν ήταν τόσο αναλυτικό όσο αυτά που έκανα στα σεμινάρια. Για κάποιον που πληκτρολογεί γρήγορα ο χρόνος ήταν πολύς. Οι υπόλοιποι είχαν αγχωθεί. Προσωπικά τα έγραψα απλά και κατανοητά θεωρώ. Ας ελπίσουμε να το δουν κι αυτοί έτσι :P Οι ερωτήσεις ήταν από αυτές που μας δόθηκαν και λίγες που ήταν εκτός, έβγαιναν με τη λογική. Καλά αποτελέσματα σε όλους!
Άβαταρ μέλους
leon-mark
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 03 Σεπ 2008, 00:00
Επικοινωνία:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟ

Δημοσίευση από leon-mark »

Χθες στη Χαλκίδα το θέμα των μεγάλων τάξεων ήταν το κυκλοφορικό σύστημα (Φυσικά ΣΤ΄)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές απορίες για τους εκπαιδευτικούς”