Έχετε ακούσει ότι τα σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα?

Συζητήσεις και απόψεις γενικές.
Άβαταρ μέλους
Sofiadimotiko

Έχετε ακούσει ότι τα σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα?

Δημοσίευση από Sofiadimotiko »

Καλησπέρα συνάδελφοι.Έχετε ακούσει ότι τα σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα για τις διακοπές των Χριστουγέννων?Η Διευθύντριά μας μας είπε ότι ακούγεται πολύ για τις 14 Δεκεμβρίου.Εσείς τι έχετε ακούσει?
Άβαταρ μέλους
tseagori

Δημοσίευση από tseagori »

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ!![
Άβαταρ μέλους
evangeli
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evangeli »

Ακούγονται διάφορα.Όπως αντί 23 Τετάρτη να κλείσουμε Τετάρτη 16 αλλά με τόσα σχολεία που κλείνουν και ειδικά τα λύκεια θα υπάρχει πρόβλημα ύλης.Τι θα γίνει με την ύλη αφού υπάρχουν σχολεία που δεν έκλεισαν και προχωρούν ενώ αυτά που έκλεισαν μένουν πίσω.Εμάς έκλεισε 1 τμημα 1 βδομάδα και πριν ανοίξει κλείσαμε όλο το σχολείο.Αυτό το τμήμα θα συμπληρώσει 2 εβδομάδες κλειστό .Τι γίνεται με την ύλη?
Άβαταρ μέλους
agian15

Δημοσίευση από agian15 »

Εμείς κλείσαμε για μία εβδομάδα , από τις 26 / 11 μέχρι τις 2/ 12 αλλά και πάλι πολλά παιδιά είναι άρρωστα !
Άβαταρ μέλους
mouxlitsa

Δημοσίευση από mouxlitsa »

καλησπέρα.και εγω εχω ακούσει οτι ειναι πιθανον να κλείσουμε γύρω στις 14 δεκεμβρίου αλλα τιποτα δεν ακούγετε επίσημα και δεν είναι σιγούρο.πάντως πολλά σχολεία ετοιμάζουν αρων αρων την χριστουγενιάτικη γιορτούλα.ας ελπίσουμε πως μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουμε τι θα γίνει τελικά!
Άβαταρ μέλους
katerinagk

Δημοσίευση από katerinagk »

καλησπέρα συναδελφοι...στην περιοχή που εργάζομαι υπάρχει έντονη φημολογία για κλείσιμο των σχολείων στις 18 δεκεμβριου, ημέρα Παρασκευή..Νομίζω πάντως οτι είναι πολυ νωρίς για οποοιαδήποτε επισημη ανακοίνωση..επίσης θεωρώ οτι αν γινει κατι θα γίνει τελευταια στιγμη λαμβάνοντας υπόψη το υπουργειο την εξέλιξη της γρίπης..

μακαρι ν ακλέιναμε νςρίτερα αλλα ας είμαστε συγκρατημενοι γιατί φαντάζεστε τι απογοήτευση μας περιμένει αν σταματησουμε κανονικα??

υπομονη...19 μερες για τα χριστουγεννα!!
Άβαταρ μέλους
burbulas
Επικοινωνία:

Re: Έχετε ακούσει ότι τα σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα?

Δημοσίευση από burbulas »

Καλησπέρα συνάδελφοι.Έχετε ακούσει ότι τα σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα για τις διακοπές των Χριστουγέννων?Η Διευθύντριά μας μας είπε ότι ακούγεται πολύ για τις 14 Δεκεμβρίου.Εσείς τι έχετε ακούσει?
Υπάρχουν συνάδελφοι που αρνούνται να μπουν σε τάξη, υπάρχουν συνάδελφοι που δε θέλουν να ξυπνούν πρωί και μαζί μ' αυτούς κι άλλοι που κοροϊδεύουν την κοινωνία, τώρα προέκυψε και η γρίπη και ονειρευόμαστε να κλείσουν τα σχολεία νωρίτερα............

Φαντάζεστε να παρακολουθεί τη συζήτησή μας κάποιος που δουλεύει 300 μέρες το χρόνο; Ή κάποιοι που δεν έχουν δουλειά;
Άβαταρ μέλους
Maria08

Δημοσίευση από Maria08 »

καλησπερα και απο μενα! ακουσα πως την προηγουμενη Δευτερα σε συμβουλιο του Υπουργειου παιδειας η υπουργος δεν εκρινε απαραιτητο οτι πρεπει να κλεισουν τα σχολεια νωριτερα. Τα σχολια δικα σας...
Άβαταρ μέλους
mekmekt
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mekmekt »

Υπάρχουν συνάδελφοι που αρνούνται να μπουν σε τάξη, υπάρχουν συνάδελφοι που δε θέλουν να ξυπνούν πρωί και μαζί μ' αυτούς κι άλλοι που κοροϊδεύουν την κοινωνία, τώρα προέκυψε και η γρίπη και ονειρευόμαστε να κλείσουν τα σχολεία νωρίτερα............

Φαντάζεστε να παρακολουθεί τη συζήτησή μας κάποιος που δουλεύει 300 μέρες το χρόνο; Ή κάποιοι που δεν έχουν δουλειά;
Λυπάμαι αλλά θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο burbulas. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό μας! Δηλαδή όλοι αυτό περιμένουμε, να κλείσουν τα σχολεία;
Δεν μας φτάνουν τόσες διακοπές ; Μετα ο κόσμος μας κατηγοράει και μεις παραπονιομαστε!!!!
Είμαι η τελευταία που θα κρίνω, αλλά νομίζω οτι σε τίποτα δεν θα εξυπηρετούσε το κλείσιμο των σχολείων!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
dafnisou

Δημοσίευση από dafnisou »

Λυπάμαι αλλά θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο burbulas. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό μας! Δηλαδή όλοι αυτό περιμένουμε, να κλείσουν τα σχολεία;
Δεν μας φτάνουν τόσες διακοπές ; Μετα ο κόσμος μας κατηγοράει και μεις παραπονιομαστε!!!!
Είμαι η τελευταία που θα κρίνω, αλλά νομίζω οτι σε τίποτα δεν θα εξυπηρετούσε το κλείσιμο των σχολείων!!!!!!!
Καλημερα σας.Χαιρομαι ειλικρινα που διαπιστώνω για ακόμη μια φορά οτι υπάρχουν παιδαγωγοί σωστοί που σκέφτονται και εμάς τους γονείς ή ακόμη περισσότερο κάποιους που αναγκάζονται να δουλεύουν και σαβ/κυριακα για να εξασφαλίζουν τα προς το ζειν! Θεωρώ περίεργο ένας παιδαγωγός και μάλιστα της πρωτοβάθμιας να μετράει μέρες αντίστροφα για να ΜΗΝ αναγκαστει να μπεί στην τάξη για ακόμα μια μέρα...
Καλά Χριστούγεννα σε όλους και σας ευχαριστούμε που φροντίζετε τα παιδία μας εσεις που πραγματικά ενδιαφέρεστε γιατί ειμαι βεβαία οτι ειστέ πολλοί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές απορίες για τους εκπαιδευτικούς”