Ύλη;;

Συζητήσεις και απόψεις γενικά για την τάξη και τα μαθήματα.
Άβαταρ μέλους
teaching
Επικοινωνία:

Ύλη;;

Δημοσίευση από teaching »

Χαίρετε,
αν κάποιος έχει Β' και Δ' Δημοτικού μπορεί να μου πει που ακριβώς βρίσκεται στην Γλώσσα και στα Μαθηματικά;;
Είμαι πρώτη χρονιά αναπληρώτρια και με έχει φάει το άγχος με την ύλη!! :D
Άβαταρ μέλους
PENELOPI

Δημοσίευση από PENELOPI »

Μη στενοχωριέσαι και μην ακους κανέναν, παρα μόνο τις ανάγκες των μαθητών σου. Αυτοί-ές θα πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο που θα προχωράς παρακάτω στα μαθήματα ή θα επιμένεις περισσότερο. Τίποτε άλλο. Εγώ προσωπικά, με τάξη μέτριου επιπέδου, τώρα μπαίνω στην 10η ενότητα της Γλώσσας και στο μάθημα 27 (προπαίδεια του 7) Μαθηματικών. Με 2η χρονιά δουλειάς σ΄αυτό το βιβλίο (Μαθ/κά) θα έλεγα ότι και καλά πάμε! Κάνε επιλογές, δίνε δικά σου παραδείγματα κι "άκου" την τάξη σου.
Καλή δουλειά!!!!
Άβαταρ μέλους
kyra_daskala

Δημοσίευση από kyra_daskala »

Συμφωνώ με την penelopi, μην αγχώνεσαι!
Έχω Δ, αυτή τη στιγμή είμαι κεφ.22 και γλώσσα τώρα μπήκα στην Ελιά. Πέρσι τέτοια εποχή έμπαινα στους δεκαδικούς (κεφ.15) και όμως τελείωσα κανονικά την ύλη.
Άβαταρ μέλους
proteas

Δημοσίευση από proteas »

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τις συναδέλφισσες! Σημασία έχει να μάθουν κάποια βασικά πράγματα οι μαθητές , όχι να "βγει" η ύλη. Επειδή τα νέα βιβλία των Μαθηματικών είναι (επιεικώς) κακογραμμένα θα σου πρότεινα να ξεφεύγεις απ' αυτά και να κάνεις και δικές σου ασκήσεις προσαρμοσμένες στο επίπεδο και τις ανάγκες της τάξης σου. Πάντως , στην ύλη είμαι ακριβώς στα ίδια κεφάλαια με την kyra_daskala.
Άβαταρ μέλους
teaching
Επικοινωνία:

Ύλη

Δημοσίευση από teaching »

Αχ συναδέλφισσες και συνάδελφοι σας ευχαριστώ πολύ! Είναι η πρώτη μου χρονιά και είμαι σε διθέσιο σχολείο. Επειδή οι μαθητές προχωρούν πολύ αργά νόμιζα πως θα έχω μείνει πολύ πίσω στην ύλη, διαπιστώνω όμως πως τελικά συμβαδίζω μ' εσάς!
Και πάλι ευχαριστώ! :D
Άβαταρ μέλους
elef
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από elef »

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει Α τάξη να μου πει που βρίσκεται σε γλώσσα και μαθηματικά γιατί νομίζω οτι έχω μείνει πίσω. Ευχαριστώ! :?
Άβαταρ μέλους
olga123
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από olga123 »

Από Δευτέρα παραδίδω το ευ-εφ στην Γλώσσα και στα Μαθηματικά έκανα ένα-δυο μαθήματα από το Β΄τεύχος και γ΄τεύχος εργασιών.
Άβαταρ μέλους
elef
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από elef »

Ευχαριστώ πολύ! Απ' ότι βλέπω στη γλώσσα είμαι λίγο πίσω αλλά στα μαθηματικά ειμαι πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
olga123
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από olga123 »

Μην ανησυχείς.Επειδή και πέρυσι είχα Α΄τάξη, η Γλώσσα "βγαίνει" άνετα. :)
Άβαταρ μέλους
IFIGENEIA
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από IFIGENEIA »

Κι εγώ στη Γλώσσα είμαι στο Αυ αυ και στα Μαθηματικά μόλις μπήκαμε στο Β΄τεύχος Β.Μ. Νόμιζα ότι είμαι πίσω αλλά τελικά βλέπω ότι είμαι καλά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Β' τάξη”