Πίνακας Ελέγχου Συντονιστών ]

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό virginiad » 23 Σεπ 2013, 16:05

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Πραγματικά λυπάμαι που τα σχολεία μας τα κατάντησαν υπηρεσίες χωρίς καμία ελαστικότητα και συνεχίζεται μέσα από αυτά η λογική της απόλυτης ισοπέδωσης! Σήμερα συγκεκριμένα η διευθύντρια μας είπε ότι για να πραγματοποιηθεί κάποια εκπαιδευτική εκδρομή, είναι υποχρεωτικό να συμμετάσχουν ΟΛΑ τα τμήματα κάποιας τάξης, διαφορετικά η επίσκεψη δε θα γίνει! Έχει έρθει κάτι καινούριο που δε γνωρίζω, που μας υποχρεώνει όλους να συμμετάσχουμε σε κάτι που μπορεί να μην μας αντιπροσωπεύει εκπαιδευτικά, απλά και μόνο για να γίνει η επίσκεψη; Επίσης, από τη στιγμή που ο νόμος μας αφήνει το δικαίωμα να κάνουμε έως 9 επισκέψεις, μπορεί να ισχύσει αυτό που λέει η διευθύντρια, δηλ. αν 2 στα 3 τμήματα θέλουν να κάνουν 9 εκδρομές, υποχρεωτικά θα ακολουθήσει και το τρίτο τμήμα. Έχω χάσει την ψυχραιμία μου. Έχω Α' Δημοτικού και θέλω να τα πάω στο Σπαθάρειο Μουσείο κοντά στην άνοιξη. Επειδή όμως τα άλλα 2 τμήματα δε θέλουν, μου απαγορεύει και μένα να πραγματοποιήσω την επίσκεψη. Θα τρελαθούμε τελείως πια;
Παρακαλώ αν έχετε τη νομοθεσία για τις εκδρομές της Πρωτοβάθμιας, θα ήταν εύκολο να με παραπέμψετε; Όπου έψαξα δε βρήκα κάτι από τα όσα ισχυρίζεται η διευθύντρια.
Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
virginiad
 
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 24 Σεπ 2010, 00:00

Re: ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Δημοσίευσηαπό KOSTAS1956ful » 23 Σεπ 2013, 23:43

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ , ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ . ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΕΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!
Άβαταρ μέλους
KOSTAS1956ful
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 09 Ιουν 2011, 00:00

Re: ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Δημοσίευσηαπό mariamtk » 25 Σεπ 2013, 17:22

Καλησπέρα!

Για τις εκδρομές ισχύει το εξής: Για να πραγματοποιηθεί μια εκδρομή πρέπει να μαζευτούν τα 2/3 της τάξης, όχι του τμήματος. Αν ολόκληρη η πρώτη έχει ας πούμε 30 παιδιά για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή τουλάχιστον 20 παιδιά.

Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Σ' εμάς τουλάχιστον δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
mariamtk
 
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: 27 Σεπ 2007, 00:00


Επιστροφή στο Διαμαρτυρίες εκπαιδευτικών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

cron