Αλληλογραφια Ε΄ταξη 6η ενοτητα
- venetiamilona
Ενδιαφερόμαστε κι εμείς να ξεκινήσουμε αλληλογραφία με παιδιά Ε΄δημοτικού, κατά προτίμηση με κάποιο σχολείο των Χανίων (καθόσον Χανιώτισσα η δασκάλα!!!) ή της Κρήτης.
Θα θέλαμε να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο, τουλάχιστον για αρχή. Περιμένουμε νέα σας!
Είμαστε μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Παλλήνης στην Αττική. Αν υπάρξει ενδιαφέρον θα σας ενημερώσω για τα πλήρη στοιχεία μας.
Ανυπομονούμε!
Θα θέλαμε να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο, τουλάχιστον για αρχή. Περιμένουμε νέα σας!
Είμαστε μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Παλλήνης στην Αττική. Αν υπάρξει ενδιαφέρον θα σας ενημερώσω για τα πλήρη στοιχεία μας.
Ανυπομονούμε!
Eίμαστε κι εμείς η Ε΄τάξη του 6/θεσιου Δημ. ΣΧ. Εξαπλατάνου του Ν.Πέλλαςκι επιθυμούμε να ξεκινήσουμε αλληλογραφία με κάποιο σχολείο (κατά προτίμηση της Κρήτης διότι οι μαθητές/τριες έδειξαν ενδιαφέρον να γνωρίσουν τις μαντινάδες). Περιμένουμε....Ενδιαφερόμαστε κι εμείς να ξεκινήσουμε αλληλογραφία με παιδιά Ε΄δημοτικού, κατά προτίμηση με κάποιο σχολείο των Χανίων (καθόσον Χανιώτισσα η δασκάλα!!!) ή της Κρήτης.
Ανυπομονούμε!
Καλή χρονιά!
Καλή χρονιά! Ήθελα πάρα πολύ να γίνει μια τέτοια δραστηριότητα. Ανάλογα και με τη διάθεση των παιδιών βέβαια! Αύριο μπαίνω στην 6η ενότητα κι γι'αυτό δεν μπορούσα νωρίτερα να συμμετέχω στη συζήτηση. Είμαστε από το 28ο Δημοτικό Αθηνών. Αν ενδιαφέρεται ακόμα κάποιος ας στείλει για περισσότερες λεπτομέρειες.
γεια σας!!!ειμαστε κ εμεις ενα τμημα ε΄ταξης απο την πατρα που ενδιαφερομαστε για αλληλογραφια...σε λιγες μερες μπαινουμε στην 6ενοτητα ! ενδιαφερεται καποιος;;;;
Γεια σας και χρόνια πολλά. Ενδιαφερόμαστε για αλληλογραφία με την Πάτρα. Δώστε μας τη διευθυνσή του σχολείου σας και θα σας στείλουμε
αμέσως τα γράμματα.
Είμαστε η Ε1 τάξη του 6ου Δημ. Σχολείου Πρέβεζαςγεια σας!!!ειμαστε κ εμεις ενα τμημα ε΄ταξης απο την πατρα που ενδιαφερομαστε για αλληλογραφια...σε λιγες μερες μπαινουμε στην 6ενοτητα ! ενδιαφερεται καποιος;;;;
Γεια σας και χρόνια πολλά. Ενδιαφερόμαστε για αλληλογραφία με την Πάτρα. Δώστε μας τη διευθυνσή του σχολείου σας και θα σας στείλουμε
αμέσως τα γράμματα.
- smarogouni
ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ 6η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Ε΄ΤΑΞΗΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 148ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:
148ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΙΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ι.ΦΩΚΑ
Τ.Κ. 11142
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Ε΄ΤΑΞΗΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 148ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:
148ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΙΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ι.ΦΩΚΑ
Τ.Κ. 11142
Αν δεν αρχίσατε ακόμα αλληλογραφία, ενδιαφερόμαστε !Είμαι Χανιώτισσα δασκάλα τοποθετημένη στο 2ο Παλλήνης και θέλω να επικοινωνήσω με τον τόπο μου, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Αν υπάρχει ενδιαφέρον απαντήστε στο φόρουμ.Καλησπέρα.Την άλλη εβδομάδα μπαινουμε κι εμεις στην 6η ενότητα.Θα ήθελα κι εγω να αλληλογραφησούμε με καποιο σχολειο.καλησπερα!!!!εχω κι εγω Ε ταξη και θα ηθελα να αλληλογραφησουμε με καποιο αλλο σχολειο.Ειμαι Βολο.
Ειμαστε απο Χανια.Τι λες;
Αλληλογραφια Ε΄ταξη 6η ενοτητα
Είμαστε απο το Ρέθυμνο, μια Ε΄τάξη 15 παιδιών και θέλουμε να αλληλογραφήσουμε μ' ένα σχολείο απο τη Βόρειο Ελλάδα ή την Πελοπόννησο.Αν κάποιο σχολείο ενδιάφερεται, ας μου στείλει mail στο [email protected] για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
Είμαστε απο το Ρέθυμνο, μια Ε΄τάξη 15 παιδιών και θέλουμε να αλληλογραφήσουμε μ' ένα σχολείο απο την Πελοπόννησο.Αν ενδιaφέρεστε, ας μου στείλετε mail στο [email protected] για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.Γεια σας και απο αρχαια Ολυμπία!
Είμαστε μια τάξη με 14 παιδιά και θα χαρούμε πολύ να αλληλογραφήσουμε με κάποια άλλη μεριά της Ελλάδας.
Περιμένουμε νέα οποιουδήποτε ενδιαφέρεται!
Η διευθυνση μας ειναι
Δημ. Σχ. Αρχαίας Ολυμπίας
ΤΚ. 27065
Αρχαία Ολυμπία
Ηλεία
Ευχαριστώ πολύ