Ekδικητικη συμπεριφορα
- e-selides
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Re: ΜΗπως μπορει καποιος να με βοηθησει......
8) Σας ενημερώνουμε φιλικά ότι ήδη αναδείξατε και με το παραπάνω τα πρόβλημά σας και τους προβληματισμού σας.Πως να γλυτωσω τον εξευτελισμο....Βοηθειααααααααααα
Εξάλλου πολλοί συνάδελφοι προβληματίστηκαν και έχουν εκφράσει την συμπαράστασή τους στο πρόσωπο σας.
Ο σκοπό σας έχει πλέον επιτευχθεί και νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται πλέον η διαρκή επανάληψη που δίνει ένα μόνιμο συγκεκριμένο χρώμα στο Forum.
e-selides team ©
Re: ΜΗπως μπορει καποιος να με βοηθησει......
Coraline, σου 'χω στείλει π.μ.,μήπως και συνέλθεις, το οποίο, αν διάβαζες έγκαιρα, θα απέφευγες την τελευταία δημοσίευση μη σου πω και κάθε άλλη δημοσίευση(θέλω να πιστεύω δηλαδή) και θα προλάβαινες τις συστάσεις των διαχειριστών!(διάβασέ το αμέσως και θα καταλάβεις τι εννοώ...)Πως να γλυτωσω τον εξευτελισμο....Βοηθειααααααααααα
Ευτυχώς προς το παρόν...μάλλον το 'σωσες, κανείς δεν κατάλαβε τίποτα υποθέτω! Πάντως μπράβο σου...ευφυέστατο...σατανικό... πώς το σκέφτηκες, βρε;
Γρήγορα στα π.μ. τώρα...
- kolovouelen
- Επικοινωνία:
Παιδιά, δημιούργησα ανησυχία άθελά μου.Αν είναι αυτό που κατάλαβα κι εγώ,μην ανησυχείτε!Δεν είναι κάτι τρομερό!Δεν θα ήταν όμως και ιδανικό να το αναφέρουμε εδώ.
stefaki μου, ναι, δεν είναι κάτι τρομερό, αν κατάλαβες το ίδιο και προς Θεού, δεν αναφέρεται με τίποτα αυτό. Μετά από τόόοοόσα όμως,(τόσοι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε, γράφοντας και ξαναγράφοντας ....) δε σου 'ρχεται κάπως;Η αγανάκτησή μου, έγινε υπερβολή. Νομίζω πως σε ένα σοβαρό forum, όπως το παρόν, δεν είναι πρέποντα τέτοιου είδους παιχνιδάκια. Οι παρατηρητικοί θα καταλάβουν, δε χρειάζεται να το γράψουμε κιόλας.
Ας με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι...