Σελίδα 1 από 3
Α΄δημοτικου
Δημοσιεύτηκε: 28 Αύγ 2010, 12:21
από dimvlachou
Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για Α΄δημοτικού παιδια;
Δημοσιεύτηκε: 28 Αύγ 2010, 15:04
από mariakar
Εγώ αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να μην τρέξεις την ύλη. Μην μπεις στο τριπάκι αυτό, να ανταγωνίζεσαι άλλους συναδέλφους από άλλα σχολεία. Άσε τους μαθητές σου να καθορίσουν το ρυθμό του μαθήματος. Η ύλη βγαίνει με μεγάλη άνεση ακόμα κι αν μένεις δυο μέρες σε κάθε μάθημα.
Δημοσιεύτηκε: 28 Αύγ 2010, 19:55
από irinikaraman
Θεωρώ ότι στην αρχή καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις με προγραφικές,για να δεις και το επίπεδο των παιδιών.Η ύλη βγαίνει πολύ άνετα!Είναι υπέροχη εμπειρία!

Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2010, 18:02
από nekpet
Προτάσεις, υλικό, ψηφιακά αρχεία και ότι άλλο επιθυμείς μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα της Πρώτης τάξης:
http://www.grafoulis.gr
Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2010, 22:31
από antonisper
Κι εγώ θεωρώ πως δεν πρέπει να υπάρχει άγχος με την ύλη. Ο χρόνος επαρκεί και με το παραπάνω. Οι προγραφικές τουλάχιστον στην αρχή είναι απαραίτητες. Μπορείς να βρεις χρήσιμο υλικό στην ιστοσελίδα του Γραφούλη κι όχι μόνο. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!
Δημοσιεύτηκε: 31 Αύγ 2010, 12:02
από dimvlachou
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Ποια είναι η γνώμη σας για τα τετραχάρακα τετράδια;
Επίσης όταν λέτε ότι θα βρω υλικό στο γραφούλη και όχι μόνο! Δηλαδή; Ξέρετε κι άλλες διευθύνσεις;
Δημοσιεύτηκε: 31 Αύγ 2010, 12:07
από nekpet
Δημοσιεύτηκε: 03 Σεπ 2010, 12:43
από dimvlachou
Ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω, να δω τι θα βρω.
a'dimotikou
Δημοσιεύτηκε: 03 Σεπ 2010, 18:12
από vassovassil
Gia ta trexaraka tetradia eimai 100% iper.Ta xrisimopoiousa kai sto exoteriko,pou ta paidia mathainan elliniki grafi kai ta apotelesmata itan exairetika.OLA ta paidia tha kanoun poli oraia grammata.H A' taxi einai dimiourgiki taxi kai axehasti empeiria!!!
Δημοσιεύτηκε: 06 Σεπ 2010, 21:03
από nekpet
Μία επίσης πολύ καλή σελίδα για τους μικρούς μαθητές της Πρώτης Τάξης είναι:
http://steliosmusic.blogspot.com/2010/0 ... _9704.html