Σελίδα 1 από 1

Αλληλογραφία μαθητών

Δημοσιεύτηκε: 02 Μαρ 2010, 19:53
από evis
Καλησπέρα. Πέρσι είχα αναρτήσει ακριβώς το ίδιο θέμα με τη μόνη διαφορά ότι αναφερόταν σε εκπαιδευτικούς που είχαν τη Ε΄τάξη.
Φέτος, λοιπόν, μιας και έχω Β΄τάξη, ήθελα να προτείνω σε όποιον ή όποια συνάδελφο της Β΄ ενδιαφέρεται, να ξεκινήσουν οι μαθητές μας μια ηλεκτρονική αλληλογραφία (όχι το κάθε παιδι μόνο του, αλλά ομαδικά, όλη μαζί η τάξη).
Πέρσι, η αντίστοιχη πρόταση είχε βρει ανταπόκριση και τα αποτελέσματα από την τρίμηνη αλληλογραφία των παιδιών ήταν πολύ θετικά.
Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να μου στείλει ένα μήνυμα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσιεύτηκε: 02 Μαρ 2010, 20:51
από Apostoliskva
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 15 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ. ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ;

Δημοσιεύτηκε: 02 Μαρ 2010, 21:15
από evis
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!
Σου έστειλα pm με κάποιες προτάσεις.

Δημοσιεύτηκε: 02 Μαρ 2010, 21:57
από bako
Συνάδελφοι κι εγώ ενδιαφέρομαι για αλληλογραφία μαθητών. Για ηλεκτρονική - δεν το χω ξανακάνει- λέω να το προσπαθήσω. Για παρδοσίακη αλληλογραφία είμαι μέσα!

Δημοσιεύτηκε: 03 Μαρ 2010, 14:25
από fofi
Εγώ δεν έχω μπει ακόμα αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ καλή ιδέα!Κ εγω ενδιαφέρομαι για απλή ή και ηλεκτρονική.

Δημοσιεύτηκε: 03 Μαρ 2010, 19:37
από evis
Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον.
Fofi σου έστειλα και σένα pm. Το σκέφτεσαι και αν συμφωνείς ξεκινάμε την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία!