Πίνακας Ελέγχου Συντονιστών ]

Γραμματική στην α τάξη???

Συζητήσεις και απόψεις γενικά για την τάξη και τα μαθήματα.

Γραμματική στην α τάξη???

Δημοσίευσηαπό riapapak » 10 Αύγ 2012, 16:39

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τη γραμματική της α΄τάξης.σκέφτομαι να ζητήσω ενα φάκελο κ καθε φορά που συναντάμε κάτι να τους το κάνω σα γραμματική. Αναρωτιεμαι όμως από πότε να το εφαρμόσω αυτό?διότι και στην αρχή δεν πρέπει να τους μιλήσω για τον τόνο , τις συλλαβές, τα άρθρα? να τους τα λέω απλά προφορικά ή να τα δίνω σε φωτοτυπία όπως το σκέφτομαι? Δεν εχω ξανακάνει α τάξη, οι πιο εμπειροι ας με βοηθήσουν...ευχαριστώ! :)
Άβαταρ μέλους
riapapak
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2008, 01:00

Re: Γραμματική στην α τάξη???

Δημοσίευσηαπό ADAMOUSOFIA » 14 Αύγ 2012, 06:02

ΑΓΑΠΗΤΗ ΡΙΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΑΔΑΜΟΥ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ (ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑ) ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ!! ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Α' ΤΑΞΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΣΤΟ FACEBOOK ΩΣ ΑΔΑΜΟΥ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ!! Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ!
Άβαταρ μέλους
ADAMOUSOFIA
 
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 07 Δεκ 2006, 01:00

Re: Γραμματική στην α τάξη???

Δημοσίευσηαπό riapapak » 20 Αύγ 2012, 16:48

Σ'ευχαριστώ πολύ Σοφία μου, καλή σχολική χρονιά να έχουμε και θα τα λέμε συχνά!
Άβαταρ μέλους
riapapak
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2008, 01:00

Re: Γραμματική στην α τάξη???

Δημοσίευσηαπό livi » 04 Σεπ 2012, 16:59

8a parw kai egw prwth fetos...kai gia prwth fora kai omologw pws exw agxw8ei arketa gt de xerw pws na doulepsw.....exeis na mou dwsete kapoia prwta bhmata;;;;;;kai pou akribws mporoume na doume ta biblia sou sofia;;;;; :?
Άβαταρ μέλους
livi
 
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 18 Νοέμ 2008, 01:00


Επιστροφή στο Α' τάξη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες