Πίνακας Ελέγχου Συντονιστών ]

ενημέρωση για την ύλη

Συζητήσεις και απόψεις γενικά για την τάξη και τα μαθήματα.

ενημέρωση για την ύλη

Δημοσίευσηαπό Theodorakar » 28 Νοέμ 2009, 11:22

Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω στην ύλη της Πέμπτης , που περίπου βρίσκεστε; Γλώσσα τώρα μπήκαμε στην 6η ενότητα, Μαθηματικά, αποφάσισα να κάνουμε τώρα, το Ε.Κ.Π , Μ.Κ.Δ και μέτα τα ισοδύναμα κλάσματα κα το Μέσο όρο.
Φυσική τελειώνουμε το Πεπτικό, γιατί έχουμε και φοιτητές εδώ που κάνουν διδασκαλίες (Ρόδο-Πειραματικά)
Ιστορία τώρα θα μπω στον Ιουστινιανό, γεωγραφία είμαι στα νησιωτικά συμπλέγματα, Αγωγή στην 5η ενότητα και Θρησκευτικά, μάλλον είμαι πίσω στην 1.4 θα πάμε!!!
:)
Άβαταρ μέλους
Theodorakar
 
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 30 Αύγ 2009, 00:00

Δημοσίευσηαπό Irini7 » 28 Νοέμ 2009, 17:46

Γεια! Κατ' αρχάς, να πω πως υπάρχει σχετικό τόπικ με τίτλο "Πού είστε στην ύλη;", οπότε καλό είναι τα ηράφουμε όλοι εκεί για να μην μπλεκόμαστε με πολλά τόπικ. Πάντως, μιας και ρωτάς Γλώσσα θα μπω κι εγώ στην 6η ενότητα, Μαθηματικά θέλω να επιμείνω κι άλλο στις κάθετες διαιρέσεις μιας και κάνουμε όλα τα είδη και μετα θα μπω στην 3. Φυσική μπήκα Θερμότητα (χωρίς να κάνω πεπτικό, θα το αφήσω για το τέλος, αν προλάβω. Απλά, η θερμότητα συνδέεται με την ενέργεια που κάναμε πριν). Γεωγραφία είμαι στις παραθαλάσσιες πόλεις της Ελλάδας και τώρα θα κάνουμε επανάληψη ακτογραφικά στοιχεία και νησιά, τα οποία σχετίζονται άμεσα, μέχρι εδώ την ενότητα γιατί είναι τεράστια και θέλω να μην τα μπλέξουν τα παιδιά, μιας και μετά θα μπουμε σε βουνά και πεδιάδες. Θρησκευτικά είμαι στο 3.1, ενώ ΚΠΑ είμαι σε άθλιο σημείο, μόλις στο 6ο μάθημα της 1ης ενότητας, αλλά δεν αγχώνομαι. Ιστορία μπήκα κι εγώ στον Ιουστινιανό.
Άβαταρ μέλους
Irini7
 
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 23 Αύγ 2009, 00:00

Re: ενημέρωση για την ύλη

Δημοσίευσηαπό lucidam » 18 Μαρ 2024, 11:35

Η δημοσίευση βρίσκεται προς έγκριση Η δημοσίευση βρίσκεται προς έγκριση

The Thrill of the Unknown: Geometry Dash brings the thrill of the unknown. With each new level, players step into uncharted territories, uncertain of the challenges that lie ahead, adding an element of excitement to every playthrough.
Άβαταρ μέλους
lucidam
 
Δημοσιεύσεις: 0
Εγγραφή: 30 Μάιος 2023, 04:57


Επιστροφή στο Ε' τάξη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες