Σελίδα 1 από 1

Πρώτη συνάντηση γονέων

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Σεπ 2008, 17:52
από pouka
Καλησπέρα! Μήπως μπορει κάποιος να μου πει τι ακριβως λέμε στην πρώτη συνάντηση με τους γονεις? Έκτος από το πως θα κάνω το μαθημα και πότε θα γραφουμε επαναληπτικα τι άλλο πρεπει να πω? (Έχω Β' τάξη).

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Σεπ 2008, 19:36
από patakmary
Απευθύνομαι στη πουκα. Δεν είναι υποχρεωτικό να τους ενημερώσεις τη δουλειά θα κάνεις γιατί αυτοί δεν θα σου υποδείξουν πως θα κάνεις το μάθημα. Πάντως εγώ που έχω την β΄τάξη θα τους προσκαλέσω να τους πω ότι πρέπει να συνεργάζονται μαζί μου δηλαδή να τα διαβάζουν τα παιδιά στο σπίτι και να μην έρχονται με λάθος ασκήσεις. Θα τους πω πως θα δουλεύω στην τάξη περιληπτικά για να καταλάβουν να βοηθούν τα παιδιά. Δηλ ότι δεν προλαβαίνω στο σχολείο να το κάνουν σπίτι . Κάθε μέρα να τους διαβάζουν ορθογραφία και την γραμματική γιατί αν δεν διαβάζουν δεν θα μπορείς να προχωρίσεις . Στο σαιτ που είμαστε θα πας οργάνωση σχολείου και θα βρεις μια ωραία πρόσκληση για να τους δώσεις για να έρθουν στην συνάντηση. Μην ανχώνεσαι .Πιστεύω να σε βοήθησα!

Πρώτη συνάντηση γονέων

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Σεπ 2008, 21:47
από pouka
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου! Πάντα έχω ένα άγχος με τους γονείς γιατι νομίζω ότι με θεωρούν μικρη για να είμαι δασκάλα, λόγω της ηλικιας μου. (Οι άλλοι συναδελφο στο σχολείο είναι γυρω στα 40) Δεν ξερω κατα πόσο με εμπιστεύονται! Ευχαριστω και πάλι!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Σεπ 2008, 16:49
από patakmary
Aν θέλεις πόσο χρονών είσαι; Πάντως εδώ που τα λέμε δεν ξέρω γιατί υπάρχουν αυτές οι αντιλήψεις στους γονείς ότι ο παλιότερος είναι καλύτερος δάσκαλος απο το νέο. Δεν έχουν όμως δίκιο γιατί πολλές φορές συντάντησα παλιούς δασκάλους οι οποίοι δεν έκαναν καλή δουλειά βαριόταν σε αντίθεση με τους νέους που τα έγραφαν στον υπολογιστή την δουλεία τους αλλά οι γονείς προτιμούσαν το παλιό. Το έχω συναντήσει και εγώ αυτό το πρόβλημα γιατί έχω 4 παιδιά και θεωρούσαν ότι δεν θα έκανα καλή δουλεία . Τελικά οι γονείς μερικοί κατάλαβαν τι κόπο έχω κάνει και μου είπα και ευχαριστώ . Φέτος μάλιστα ελεγαν καλύτερα να είχαμε εσας . Γι΄αυτό σου λέω μην αγχώνεσαι γιατί και δουλεία να κάνεις ευχαριστώ δεν θα ακούσεις.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Σεπ 2008, 16:50
από patakmary
Αν θέλεις κάτι άλλο ρώτα και εγώ Β΄τάξη έχω.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Σεπ 2008, 21:02
από pouka
S euxaristw para polu gia tis sumboules sou! ! !tha ksanamilisoume elpizw