Σελίδα 1 από 1

σειρα μαθηματων στην γλωσσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2010, 20:37
από kouki1105
Γεια σας και καλΉ σχολικΉ χρονια να έχουμε.Θα ήθελα να ρωήσω αν στην Γλώσσα ακολουθειτε την σειρά των μαθημάτων ετσι όπως ειναι ή το πάτε ανάλογα με τα γραμματικα φαινομενα που έχει η γραμματικ'η της Ε καιΣΤ δημοτικου.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2010, 22:25
από sofianthimou
περσι που ειχα ε ταξη ακολουθησα τη σειρα του βιβλιου στη γλωσσα και τη γραμματικη την ειχα συνοδευτικη με τα γραμματικα φαινομενα του βιβλιου.
πολυ με διευκολυνε και με βοηθησε ως γραμματικη η καινουρια γραμματικη που υπαρχει αναρτημένη στην ιστοσελιδα του παιδαγωγικου ινστιτουτου γιατι ακολουθει τον τροπο διδασκαλιας-μέθοδο του σχολικου βιβλιου

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2010, 23:41
από kyra_daskala
Και εγώ το ίδιο έκανα με την περσινή μου Πέμπτη.
Ακολουθούσα τη σειρά του βιβλίου και συνοδευτικά στη θεωρία που είχε το βιβλίο, ανοίγαμε και το βιβλίο γραμματικής και λύναμε τις αντίστοιχες ασκήσεις.

Πάντως, φέτος σκέφτομαι αν είμαι στο ίδιο σχολείο και ξαναπάρω την τάξη μου να αφιερώσω την μια ώρα της εβδομάδας στη γραμματική και να πάρω το νέο βιβλίο να το διδάξω από την αρχή. Δυστυχώς πάνε τα παιδιά στο γυμνάσιο και τους ζητάνε π.χ. να κάνουν χρονική αντικατάσταση στους εξακολουθητικούς χρόνους ή γραμματική αναγνώριση μιας λέξης και τα κακόμοιρα δεν ξέρουν τι να κάνουν.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Αύγ 2010, 20:53
από kouki1105
Παιδιά σας ευχαριστω πολύ για την 'αμεση απάντηση.Καλή σχολικη χρονιά να έχουμε