Συνάδελφοι καλή σχολική χρονιά να έχουμε!
Φέτος διδάσκω πρώτη φορά σε Γ + Δ τάξη και θα ήθελα να φτιάξω κατασκευές για την διακόσμηση των τοίχων, με θέματα όμως από την ύλη της Γλώσσας και των Μαθηματικών. Μπορείτε να μου πείτε κάποιες ιδέες, όπως π.χ. πίνακες πολλαπλασιασμού ή διαίρεσης, γραμματικά φαινόμενα?
[ Πίνακας Ελέγχου Συντονιστών ]
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΑΞΗΣ
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Nα προτεινω κατι στους διαχειριστες του e-selides???? Θα μπορουσε να υπαρχει κατηγορια αρχειων για download με θεμα "Διακοσμηση ταξης" στο οποιο οσοι θελουν να ανεβαζουν φωτογραφιες απο την ταξη τους!!!!
Πιστευω θα βοηθουσε πολυ ολους μας...και να παιρνουμε και να δινουμε ιδεες!!!!
Μια ιδεα για το μαθημα της γλωσσας την οποια μου την ειπε μια φιλη και φυσικα την πραγματοποιησα κι εγω ειναι να φτιαξεις μια μεγαλη μαργαριτα οπου στο κεντρο θα γραφει "τα μερη του λογου" και στα 10 φυλλα της να γραφει ποια ειναι τα κλιτα και τα ακλιτα μερη του λογου. Αργοτερα λοιπον, οταν θα πρεπει να διδαξεις π.χ. το ρημα, θα μπορεις να φτιαχνεις μια μικρη αφισα στην οποια να γραφεις τα βασικα σημεια που θελεις να μαθουν τα παιδια. Εγω το εκανα αυτο και μαλιστα την αφισα την ειχα κανει σε σχημα πεταλουδας, για να ταιριαζει με το λουλουδι!!! Μπορει να παιδευτηκα λιγο, αλλα το αποτελεσμα ηταν πολυ ωραιο, και το σημαντικο...αρεσε και στα παιδια!
Πιστευω θα βοηθουσε πολυ ολους μας...και να παιρνουμε και να δινουμε ιδεες!!!!
Μια ιδεα για το μαθημα της γλωσσας την οποια μου την ειπε μια φιλη και φυσικα την πραγματοποιησα κι εγω ειναι να φτιαξεις μια μεγαλη μαργαριτα οπου στο κεντρο θα γραφει "τα μερη του λογου" και στα 10 φυλλα της να γραφει ποια ειναι τα κλιτα και τα ακλιτα μερη του λογου. Αργοτερα λοιπον, οταν θα πρεπει να διδαξεις π.χ. το ρημα, θα μπορεις να φτιαχνεις μια μικρη αφισα στην οποια να γραφεις τα βασικα σημεια που θελεις να μαθουν τα παιδια. Εγω το εκανα αυτο και μαλιστα την αφισα την ειχα κανει σε σχημα πεταλουδας, για να ταιριαζει με το λουλουδι!!! Μπορει να παιδευτηκα λιγο, αλλα το αποτελεσμα ηταν πολυ ωραιο, και το σημαντικο...αρεσε και στα παιδια!
-
penny_ct - Δημοσιεύσεις: 41
Σευχαριστώ κιεγώ! Έχεις δίκιο στο ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια κατηγορία για την διακόσμηση της τάξης. Υπάρχουν δάσκαλοι που έχουν πολλή φαντασία και μπορούν να μας βοηθήσουν.
Μπορείς επίσης τα μέρη του λόγου να τα γράψεις πάνω στην πεταλούδα. στο ένα φτερό τα κλιτά και στο άλλο τα άκλιτα.
Μπορείς επίσης τα μέρη του λόγου να τα γράψεις πάνω στην πεταλούδα. στο ένα φτερό τα κλιτά και στο άλλο τα άκλιτα.
-
aisiodoksia - Δημοσιεύσεις: 70
παρακαλω βρε παιδια...
Εξαλλου γι'αυτο δεν ειμαστε εδω??Για να δινουμε ιδεες και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον!!
Μακαρι να δημιουργηθει μια τετοια κατηγορια!!! Εχω κι εγω υλικο που μπορω να ανεβασω!!
Μηπως ομως πρεπει να το ζητησουμε αλλου??? Σε αλλο θεμα του forum?????
Εξαλλου γι'αυτο δεν ειμαστε εδω??Για να δινουμε ιδεες και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον!!
Μακαρι να δημιουργηθει μια τετοια κατηγορια!!! Εχω κι εγω υλικο που μπορω να ανεβασω!!
Μηπως ομως πρεπει να το ζητησουμε αλλου??? Σε αλλο θεμα του forum?????
-
penny_ct - Δημοσιεύσεις: 41
Δημιουργία νέας κατηγορίας
Η κατηγορία δημιουργήθηκε:
http://www.e-selides.gr/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=359
Η αποστολή είναι η ίδια όπως η αποστολή υλικού από τους συναδέλφους μας, δείτε παρακάτω:
http://www.e-selides.gr/modules.php?name=Offer_Stuff
http://www.e-selides.gr/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=359
Η αποστολή είναι η ίδια όπως η αποστολή υλικού από τους συναδέλφους μας, δείτε παρακάτω:
http://www.e-selides.gr/modules.php?name=Offer_Stuff
e-selides team ©
-
e-selides - Διαχειριστής
Re: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΑΞΗΣ
Χαίρετε!
Τελικά μπορούμε να δούμε κάπου φωτογραφίες απο στολισμούς τάξης;
Το λινκ που λέτε ότι είναι για αυτό το σκοπό δεν οδηγεί κάπου....
Τελικά μπορούμε να δούμε κάπου φωτογραφίες απο στολισμούς τάξης;
Το λινκ που λέτε ότι είναι για αυτό το σκοπό δεν οδηγεί κάπου....
-
billitsini - Δημοσιεύσεις: 1
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες