Αναζήτηση Υλικού
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε υλικό σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Τρέχοντα
Φωτοεγκυκλοπαίδεια
Τυχαία Βίντεος

30ο τεύχος της εφημερίδας του 6ου Διαπολιτισμικού Δημ. Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσ/νίκης

Στοιχεία Υλικού
Τίτλος: 30ο τεύχος της εφημερίδας του 6ου Διαπολιτισμικού Δημ. Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσ/νίκης
Καταχωρήθηκε στις: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012
Από τον/την συγγραφέα: Παπαδόπουλος Στέργιος
Κατηγορία: Ευέλικτη ζώνη
Επισκέψεις: 3680
Βαθμολογία:
Χωρίς βαθμολογία
(Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε)
Περιγραφή: Ευέλικτη ζώνη – «Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών» - 30ο τεύχος της εφημερίδας των μαθητών της ΣΤ τάξης του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσ/νίκης.
Περιγραφή: Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσ/νίκης, η οποία δημιουργείται και τυπώνεται στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης. Υπεύθυνοι Δάσκαλοι: ο Διευθυντής Παπαδόπουλος Στέργιος και οι δάσκαλοι του σχολείου: Γεωργούση Ευαγγελία, Φιλιππίδης Αντώνιος, Ασλανίδη Νάστια, Μαυρομάτης Γαβριήλ, Στέλλα Μωυσή και η δασκάλα των Αγγλικών Μαλιβίτση Ζωή

Περιγραφή 30ου τεύχους (Μάιος 2011): 10 χρόνια μαζί !!! – γιορτάζουμε τα 10 χρόνια έκδοσης της πολυπολιτισμικής μας εφημερίδας - Θεσσαλονίκη, μάνα μου: ένα 7σέλιδο εξαιρετικό αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης μας και τα κυριότερα μνημεία της (που επιμελήθηκαν αποκλειστικά οι μαθητές της ΣΤ τάξης, στα πλαίσια της «Δράσης 9–εκπ/κές επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού» του έργου: εκπ/ση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών, του Α.Π.Θ. με πανελλήνια εμβέλεια - Γάμος αλά Τσιγγάνικα (από τους Ρομά μαθητές της Τ.Υ. ΖΕΠ του σχολείου - Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου - Δράσεις και Προγράμματα όλων των τάξεων του σχολείου («Βασιλικοί Παίδες», «Ο θησαυρός των λιμνών», «Το παιχνίδι της ανάγνωσης», «Μια μικρή λαογραφική γωνιά», «Κυκλοφοριακή αγωγή», «Παίζουμε ανασκαφή», «Γνωρίζω τις βυζαντινές εικόνες»).

Μέγεθος αρχείου 5,2 Mb

Σχετικό Υλικό