Αναζήτηση Υλικού
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε υλικό σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Τρέχοντα
Φωτοεγκυκλοπαίδεια
Τυχαία Βίντεος

Ευέλικτη ζώνη - Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών - 18ο τεύχος εφημερίδας

Στοιχεία Υλικού
Τίτλος: Ευέλικτη ζώνη - Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών - 18ο τεύχος εφημερίδας
Καταχωρήθηκε στις: Σάββατο, 7 Ιουνίου 2008
Από τον/την συγγραφέα: Παπαδόπουλος Στέργιος
Κατηγορία: Ευέλικτη ζώνη
Είδος Αρχείου: zip | Μέγεθος: 1.57 Mb | Επισκέψεις: 7007
Βαθμολογία:
Χωρίς βαθμολογία
(Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε)
Περιγραφή: Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσσαλονίκης, η οποία δημιουργείται και τυπώνεται στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης.
Υπεύθυνοι Δάσκαλοι: ο Διευθυντής Παπαδόπουλος Στέργιος και οι δάσκαλοι του σχολείου: Κώστα Βάννα, Σαμέλης Χρήστος, Ασλανίδη Νάστια, Μαυρομάτης Γαβριήλ.
Περιγραφή 18ου τεύχους ( Ιούνιος 2008 ): Ολυμπιακοί Αγώνες (όλες οι αφίσες). Η φλόγα της ειρήνης. Η ιστορία της αφής. Πρωθιέρειες. Πρώτοι Λαμπαδηδρόμοι στην Αρχαία Ολυμπία. Ολυμπιακός Ύμνος. Ολυμπιακή Σημαία. Οι μασκότ των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Το πρόγραμμα Καλλιπάτειρα 2008 στο σχολείο μας. Κίνα, η χώρα του δράκοντα και των Ολυμπιακών Αγώνων. Μάθε παιδί μου κινέζικα. Ελάτε να γνωρίσουμε τους Ρομά (Τσιγγάνους). Ανοιχτή επιστολή των μαθητών της Α τάξης στο Δήμαρχο Ελευθερίου-Κορδελιού. Από το αρχαίο θέατρο στα κόμικς. Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ιστορική παρουσίαση των διδακτικών βιβλίων του Δημοτικού από το 1960 ως σήμερα). Επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά. Επίσκεψη στο Τελλόγλειο Ίδρυμα (Έκθεση Χαρακτικών Έργων του Πικάσο). Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά του Ψυχολογικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος από τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου μας. Υβριδικά Αυτοκίνητα, η πράσινη επιλογή στην αυτοκίνηση του σήμερα. Χωρίς πρωινό στο σχολείο; Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης (Βοηθός δασκάλου ξένης γλώσσας στο σχολείο μας, οι σκέψεις και οι εντυπώσεις της Mπέντε Μπέκμαν από την εξάμηνη παραμονή της στη Θεσσαλονίκης και στο σχολείο μας. 16ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων (Δήμος Συκεών και το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών Δασκάλων-Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης). 13ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων (Δημοτικών ? Γυμνασίων ? Λυκείων νομού Θεσσαλονίκης). Νέα πανελλήνια διάκριση για την ιστοσελίδα μας.
Η διαπολιτισμική εκπαίδευση αφορά όλους μας: επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του σχολείου μας. Πρόγραμμα στοματικής υγείας.

Σχετικό Υλικό