Αναζήτηση Υλικού
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε υλικό σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Τρέχοντα
Φωτοεγκυκλοπαίδεια
Τυχαία Βίντεος

Ευέλικτη ζώνη - Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών - 17ο τεύχος εφημερίδας

Στοιχεία Υλικού
Τίτλος: Ευέλικτη ζώνη - Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών - 17ο τεύχος εφημερίδας
Καταχωρήθηκε στις: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2008
Από τον/την συγγραφέα: 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσ.
Κατηγορία: Ευέλικτη ζώνη
Είδος Αρχείου: zip | Μέγεθος: 1.61 Mb | Επισκέψεις: 6068
Βαθμολογία:
Χωρίς βαθμολογία
(Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε)
Περιγραφή:
Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσ/νίκης, η οποία δημιουργείται και τυπώνεται στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης.

Υπεύθυνοι Δάσκαλοι: ο Διευθυντής Παπαδόπουλος Στέργιος και οι δάσκαλοι του σχολείου: Κώστα Βάννα, Σαμέλης Χρήστος, Ασλανίδη Νάστια, Μαυρομάτης Γαβριήλ, Κεφαλίδου Άρτεμις και Κεσκιλίδου Μάχη.

Περιγραφή 17ου τεύχους (Απρίλιος 2008): Η Ευρωπαϊκή Διάσταση στην Εκπαίδευση μέσω πολιτιστικών και ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων: επίσκεψη 13 στελεχών εκπαίδευσης από 11 χώρες της Ευρώπης στο σχολείο μας. European dimension in education through cultural and European educational programs. Η ιστορία των πασχαλινών αυγών. Τα παραμύθια είναι απαραίτητα στη ζωή των παιδιών: το παραμύθι της Σταχτοπούτας και διάφορες παραλλαγές του. Η πόλη κάτω από την πόλη: μπουγάτσα με τρένο, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους δικούς της μετροπόντικες. Ο Πύργος του Άιφελ: το σύμβολο του Παρισιού και της Γαλλίας, ο πλανήτης Γη στο παρά πέντε: Earth: εικόνες από μια Γη που σπαράζει και τρομάζει. Υβριδικά αυτοκίνητα: η πράσινη επιλογή στην αυτοκίνηση του σήμερα. Μια διαχρονική αξία ενάντια στο ρατσισμό: είμαι μαύρος, ένα ποίημα (σε 6 διαφορετικές γλώσσες) από ένα παιδί της Αφρικής, για τους περισσότερους άγνωστο, όμως η διαχρονική του αξία ενάντια στο ρατσισμό τεράστια. Εκ…φράσεις. Η διαπολιτισμική εκπαίδευση αφορά όλους μας: επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του σχολείου μας. Ευχές του Πάσχα σε διάφορες γλώσσες.


Σχετικό Υλικό