Αναζήτηση Υλικού
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε υλικό σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Τρέχοντα
Φωτοεγκυκλοπαίδεια
Τυχαία Βίντεος

Ευέλικτη ζώνη - Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών - 16ο τεύχος εφημερίδας

Στοιχεία Υλικού
Τίτλος: Ευέλικτη ζώνη - Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών - 16ο τεύχος εφημερίδας
Καταχωρήθηκε στις: Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2007
Από τον/την συγγραφέα: Παπαδόπουλος Στέργιος
Κατηγορία: Ευέλικτη ζώνη
Είδος Αρχείου: zip | Μέγεθος: 1.18 Mb | Επισκέψεις: 7555
Βαθμολογία:
Χωρίς βαθμολογία
(Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε)
Περιγραφή:
Ο κόσμος στα μάτια των παιδιών του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσ/νίκης, η οποία δημιουργείται και τυπώνεται στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης.
Υπεύθυνοι Δάσκαλοι: ο Διευθυντής Παπαδόπουλος Στέργιος και οι δάσκαλοι του σχολείου: Κώστα Βάννα, Σαμέλης Χρήστος, Ασλανίδη Νάστια, Μαυρομάτης Γαβριήλ και Κεφαλίδου Άρτεμις.
Περιγραφή 16ου τεύχους ( Δεκέμβριος 2007 ): "ένα παιδί που γνωρίζει καλά τη μητρική του γλώσσα, μαθαίνει πολύ πιο εύκολα μια δεύτερη γλώσσα": η επίκουρη καθηγήτρια της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ. Σούλα Μητακίδου μιλά στα παιδιά, Ονειροχώρα-παιχνίδια χωρίς σύνορα σε διάφορες γλώσσες, πρόγραμμα αναδοχής παιδιού-Action Aid, θέλουμε πίσω τα δάση μας, τι ζητούν από τους γονείς τους: οι 10 επιθυμίες των παιδιών για το 2008, τα πλούτη δε φέρνουν την ευτυχία: έκθεση της Unicef για την ευημερία των παιδιών, εφευρέτες-μέρος Γ, εορτασμός της ευρωπαϊκής ημέρας των γλωσσών, ήρθαν τα Χριστούγεννα: έθιμα με άρωμα εξωτερικού, νόστιμες γιορτές, η διαπολιτισμική εκπαίδευση αφορά όλους μας: επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Σχετικό Υλικό