Αναζήτηση Άρθρων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε στα άρθρα σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Τελευταία Γεγονότα
Τρέχοντα
Εργασία

Ανακύκλωσε και συνάντησε τον Αντετοκούνμπο

Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 , από τον/την συγγραφέα: e-selides, επισκέψεις: 785
στην κατηγορία: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης Σχολείων Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & Αθλητικών Ακαδημιών, στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και στα Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης.

Από 10 Οκτωβρίου 2019 έως 10 Μαρτίου 2020.

Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης Σχολείων Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & Αθλητικών Ακαδημιών,
 
στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και στα Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης.
 
Τρόπος συμμετοχής στο Διαγωνισμό

• Στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ του Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, μπορούν να συμμετάσχουν τμήματα των σχολείων Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Αθλητικών Ακαδημιών όλης της χώρας.
 
• Στα σημεία όπου λειτουργούν Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και στα Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης, οι μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι αθλητές Αθλητικών Ακαδημιών, μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες.
 
• Ως σχολικό τμήμα θεωρείται το σύνολο των μαθητών που απαρτίζουν μία σχολική τάξη.
 
• Ως τμήμα Αθλητικής Ακαδημίας θεωρείται κάθε ομάδα αθλητών μέχρι 25 άτομα, που είναι εγγεγραμμένη στην ίδια Αθλητική Ακαδημία (ισχύει για ηλικίες 5 – 18 ετών).
 
• Στο τέλος της διαδικασίας ανακύκλωσης πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων συσκευασιών στα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης, εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης.
 
• Οι μαθητές των τμημάτων των σχολείων Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι αθλητές των τμημάτων των Αθλητικών Ακαδημιών συλλέγουν συνολικά, τα κουπόνια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης. Το κάθε τμήμα, για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, θα πρέπει να παραδώσει, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και ώρα απο 1:00 μ.μ έως 3:00 μ.μ., το σύνολο των κουπονιών του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης που θα έχει συγκεντρώσει και θα έχει καταμετρήσει, αφού έχει συμπληρώσει τα στοιχεία που αναγράφονται. Το σημείο παράδοσης των κουπονιών θα ορίζεται στο www.antapodotiki.gr
 
• Τα τρία (3) σχολικά τμήματα ή τα τμήματα των Αθλητικών Ακαδημιών που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε Σχολεία Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε Αθλητικές Ακαδημίες.
 
• Από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για το 1ο (πρώτο)  δώρο – έπαθλο, εξαιρούνται οι σχολικές μονάδες, οι οποίες κατέκτησαν το πρώτο
δώρο - έπαθλο σε κάποιον από τους προηγούμενους Πανελλήνιους Εκπαιδευτικούς Διαγωνισμούς της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.
 
• Όλοι οι όροι διεξαγωγής του διαγωνισμού έχουν κατατεθεί σε συμβολαιογράφο.
 
Tα έπαθλα του Διαγωνισμού

Τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε Σχολεία Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε Αθλητικές Ακαδημίες είναι τα ακόλουθα:
 
1ο ΔΩΡΟ - ΕΠΑΘΛΟ, για το σχολικό ή αθλητικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή:
 
Ταξίδι πέντε (5) ημερών στο Milwaukee των ΗΠΑ, για να παρακολουθήσουν αγώνα της Κανονικής Περιόδου (Regular Season) του NBA στον οποίο παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
 
2ο ΔΩΡΟ - ΕΠΑΘΛΟ, για το σχολικό ή αθλητικό τμήμα με την δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:
 
Mία (1) εμφάνιση Milwaukee Bucks υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
 
3ο ΔΩΡΟ - ΕΠΑΘΛΟ, για το σχολικό ή αθλητικό τμήμα με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή:
 
Ένα (1) ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπάσκετ “Nike Zoom Freak 1”, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
 
*Σε περίπτωση που το πρώτο (1ο) τμήμα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες συσκευασίες είναι Νηπιαγωγείο ή Δημοτικό ή τμήμα αθλητικής ακαδημίας που αποτελείται από παιδιά 5-12 ετών, τότε το 1ο ΔΩΡΟ - ΕΠΑΘΛΟ θα είναι: Mία (1) εμφάνιση Milwaukee Bucks υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ΚΑΙ ένα (1) ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπάσκετ “Nike Zoom Freak 1”, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
 
*Σημειώνεται  ότι τα δώρα – έπαθλα  είναι προσωπικά και συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
 
ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ
 
Η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων και των τμημάτων των αθλητικών ακαδημιών που θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.
 
Πηγή: e-selides

Άρθρα από την ίδια κατηγορία

Προστέθηκε την: Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 @ 11:12:11 στην κατηγορία: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» 2021.
... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 @ 19:29:23 στην κατηγορία: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) διοργανώνει τον 81ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ». ... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 @ 12:29:05 στην κατηγορία: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, θα προγραμματιστούν στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας πτήσεις μαθητών/τριών της Γ Λυκείου, έτους 2020-2021, με Ελικοφόρα Πτητικά Μέσα της ΠΑ.... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 @ 11:56:13 στην κατηγορία: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Ειδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας της Ιεράς Συνόδου... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 @ 19:13:33 στην κατηγορία: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Μαθητές από ολόκληρη την Ελλάδα καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις και τα σχέδια τους για μία πειραματική διάταξη που θα ταξιδέψει στο διάστημα τον Δεκέμβριο του 2020.... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 @ 12:09:48 στην κατηγορία: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο σπουδαιότερο μυθολογικό θεματικό πάρκο "Οδύσσεια" θα πραγματοποιείται ξενάγηση και στην ποντιακή διάλεκτο, μόνο στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών, NOESIS από τις 22 Οκτωβρίου 2019 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020. ... περισσότερα »