Αναζήτηση Άρθρων
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να αναζητήσετε στα άρθρα σύμφωνα με λέξη-εις κλειδιά ή και κατηγορία:
Τελευταία Γεγονότα
Τρέχοντα
Εργασία

Μαρία Ν Κίτρα

Καταχωρήθηκε στις: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 , από τον/την συγγραφέα: e-selides, επισκέψεις: 1935
στην κατηγορία: ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
 Εχει σημασία το «ποια είμαι»;Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! Εχει σίγουρα σημασία όμως, το «τι κάνω», γιατί αυτό είναι και το ζητούμενο. ΓΡΑΦΩ λοιπόν.

Από τότε που με θυμάμαι ή μάλλον από τότε που άρχισα να με γνωρίζω, έγραφα. Σκέψεις, ιδέες, στιχάκια, διηγήματα, ευθυμογραφήματα, βρισιές [όταν θύμωνα]… Όλα από λίγο. Κι όσο ο καιρός περνούσε, τόσο αυξάνονταν οι σειρές στο τετράδιο, οι σκέψεις στο μυαλό, η έμπνευση, οι αισθήσεις… όλα!
 
Και μια μέρα, πριν από 13 χρόνια, μου πρότεινε κάποιος επίσημα, να γράψω ένα θεατρικό έργο, μια κωμωδία για παιδιά. Κι έτσι κι έκανα. Από τότε, δεν έχω σταματήσει… Πώς να σταματήσει κανείς άλλωστε την τροφή που του δίνει ζωή; Κι όταν στην τροφή προστίθεται το ορεκτικό, όπως είναι η σκηνοθεσία, αλλά και το επιδόρπιο, όπως είναι η υποκριτική.

Σήμερα, μετά από κάμποσα χρόνια τελικά, έχω ένα μεγάλο συρτάρι με ένα σωρό θεατρικά έργα, στίχους, ποίηση, μονολόγους, μυθιστορήματα, μικρά διηγήματα, άρθρα και πολλά άλλα. Και ήρθε η ώρα να τα μοιραστώ μαζί σας. Είτε γιατί μπορεί να θέλετε να ανεβάσετε ένα θεατρικό έργο, είτε γιατί θέλετε να κάνετε τραγούδι, αλλά δεν έχετε στίχους, είτε γιατί θέλετε να πείτε έναν μονόλογο…

Και σε κάθε περίπτωση, μπορώ να σας κάνω πράξη την όποια ιδέα έχετε στο μυαλό σας! Ο,τι κι αν είναι αυτό, εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!
 
Καλή περιήγηση στις σελίδες μου!
Πηγή: mkitra.com

Άρθρα από την ίδια κατηγορία

Προστέθηκε την: Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 @ 11:53:32 στην κατηγορία: ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Η Κινητή Βιβλιοθήκη του δήμου Αθηναίων δίνει και τον Φεβρουάριο ραντεβού με το αναγνωστικό κοινό στις γειτονιές της πόλης.... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 @ 19:27:15 στην κατηγορία: ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος ανοίγει τόσο στη νέα της έδρα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), όσο και στο ιστορικό Βαλλιάνειο Μέγαρο στο κέντρο της πόλης... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 @ 11:11:26 στην κατηγορία: ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Οι συνάδελφοι: Λάτση Μαρία και Μπεκιάρης Γιώργος ... παρουσιάζουν... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 @ 13:06:05 στην κατηγορία: ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης ανοίγει πιλοτικά στο κοινό με δωρεάν εξ αποστάσεως πρόσβαση σε βιβλία ευρείας αναγνωσιμότητας.... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 @ 08:36:51 στην κατηγορία: ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ο «Βιβλιοδανός» εμφανίστηκε στο διαδίκτυο πριν από 2 χρόνια ως ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονική υπηρεσία διαχείρισης δανειστικής βιβλιοθήκης.... περισσότερα »
Προστέθηκε την: Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 @ 11:30:00 στην κατηγορία: ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
 Η καρδιά του Πολιτισμού χτυπάει στο Ζάππειο και στο 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που ξεκινά στις 31 Αυγούστου και διαρκεί έως τις 16 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.... περισσότερα »