Επιλέξτε ημερομηνία για να δείτε τα γεγονότα της:

Οι ημερομηνίες με σκούρο μπλε φόντο περιέχουν γεγονότα.
Τελευταία Γεγονότα
Τρέχοντα

Επιμόρφωση στην Αρχαία Ελληνική Φιλολογία, Επικαιροποίηση και Διεύρυνση Γνώσεων

Ημερ. Έναρξης: Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, Ημερ. Λήξης: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018
Ξεκινά ένας κύκλος επιμόρφωσης στα Αρχαία Ελληνικά από το ΕΚΠΑ στα πλάισια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) και θα θέλαμε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Ακολουθεί το συνοδευτικό κείμενο μαζί με τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας μας. Σας παρακαλούμε να τα αναρτήσετε. Αν χρειάζεσθε επιπλέον πληροφορίες, είμαστε στη διάθεσή σας. Με τιμή, Αθηνά Μπάζου Λέκτορας Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) στα Αρχαία Ελληνικά https://epimorfosiarxaiaellinikaekpa.wordpress.com/ Νέο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Αρχαία Ελληνικά ξεκινά από τις 30 Νοεμβρίου.

Το Πρόγραμμα εντάσσεται στις δράσεις του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., www.cce.uoa.gr) του Ε.Κ.Π.Α. και συντονίζεται από τον Πρόεδρο του Τμήματος Φιλολογίας, καθηγητή Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας και Παπυρολογίας, ακαδημαϊκό υπεύθυνο του προγράμματος, Αμφιλόχιο Παπαθωμά.

Οι βασικοί εκπαιδευτές του Προγράμματος είναι μέλη Δ.Ε.Π. του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με σημαντικό επιστημονικό και διδακτικό έργο στον χώρο της Ελληνικής Φιλολογίας από τις απαρχές έως και την Ύστερη αρχαιότητα.

Βασικός σκοπός του Επιμορφωτικού μας Προγράμματος που φέρει τον τίτλο «Επιμόρφωση στην Αρχαία Ελληνική Φιλολογία, Επικαιροποίηση και Διεύρυνση Γνώσεων» είναι η επέκταση του γνωστικού πεδίου των επιμορφουμένων και ο εμπλουτισμός της διδασκαλίας τ